Yunus Çufa'yı kaybettik..

SPOR 24.05.2019 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2595+ kez okundu.
 

Yunus Çufa'yı kaybettik..

"Gerede’nin Medar-ı İftiharı, Geredespor, Boluspor Aşığı, Güzel İnsan; Yunus Çufa, hayatını kaybetti."
Gerede’nin Medar-ı İftiharı, Geredespor, Boluspor Aşığı, Güzel İnsan; Yunus Çufa, hayatını kaybetti.  Boluspor’un anlı şanlı yıllarında uzak deplasmanlarına kara yolculuğu ile önceden gider, deplasmana uçakla gelen kırımızı beyazlı kafileyi elinde çiçek demeti ile hava alanında karşılayarak takıma motivasyon katan tam bir Boluspor sevdalısı olan Yunus Çufa, herkese nasip olamayacak derecede çok ince ruhluydu. İlçe kamuoyunda "ağabey-amca" olarak anılan ve hemen her kesim tarafından sevilen-sayılan Yunus Çufa; tanıştığı insanların acı ve tatlı günlerinde her zaman elinde çiçeği ile bitiverir, gönülleri fethederdi. Bir süredir rahatsız olan Çufa, bugün gözlerini hayata yumdu. Yunus Çufa’nın naaşı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek. Tam bir memleket Gerede sevdalısı, küçük büyük demeden herkesin derdi ile dertlenen-yanında olan; Geredespor Onursal Başkanı Çufa'nın bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. VEFAT İLANI: İlçemiz Kabiller Mahallesi'nden Semra Saraç'ın Babası, Kuyumcu Erol Saraç'ın Kayınpederi, Cihan Saraç'ın Dedesi Yunus Çufa vefat etmiştir. Cenazesi Saat:16.00'da Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarındaki evinden alınarak İkindi Namazına müteakip Yeni Camide kılınacak cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığına defnedilecektir.
"Gerede’nin Medar-ı İftiharı, Geredespor, Boluspor Aşığı, Güzel İnsan; Yunus Çufa, hayatını kaybetti."

Gerede’nin Medar-ı İftiharı, Geredespor, Boluspor Aşığı, Güzel İnsan; Yunus Çufa, hayatını kaybetti. 

Boluspor’un anlı şanlı yıllarında uzak deplasmanlarına kara yolculuğu ile önceden gider, deplasmana uçakla gelen kırımızı beyazlı kafileyi elinde çiçek demeti ile hava alanında karşılayarak takıma motivasyon katan tam bir Boluspor sevdalısı olan Yunus Çufa, herkese nasip olamayacak derecede çok ince ruhluydu.

İlçe kamuoyunda "ağabey-amca" olarak anılan ve hemen her kesim tarafından sevilen-sayılan Yunus Çufa; tanıştığı insanların acı ve tatlı günlerinde her zaman elinde çiçeği ile bitiverir, gönülleri fethederdi. Bir süredir rahatsız olan Çufa, bugün gözlerini hayata yumdu. Yunus Çufa’nın naaşı, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına defnedilecek.

Tam bir memleket Gerede sevdalısı, küçük büyük demeden herkesin derdi ile dertlenen-yanında olan; Geredespor Onursal Başkanı Çufa'nın bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

VEFAT İLANI:
İlçemiz Kabiller Mahallesi'nden Semra Saraç'ın Babası, Kuyumcu Erol Saraç'ın Kayınpederi, Cihan Saraç'ın Dedesi Yunus Çufa vefat etmiştir.
Cenazesi Saat:16.00'da Kitirler Mahallesi Atatürk Bulvarındaki evinden alınarak İkindi Namazına müteakip Yeni Camide kılınacak cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.