Yasak kalktı!..

YAŞAM 21.09.2021 - 15:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1820+ kez okundu.
 

Yasak kalktı!..

"Türkiye’nin farklı illerinde yaşanan orman yangınlarının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 15 Eylül’e kadar süren piknik yasağı sona erdi."
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, orman yangınları riskine karşı 15 Eylül’e kadar devam eden piknik yasağının kaldırıldığını açıklayarak, “Mesire alanlarındaki piknik yasağı kalktı. Şu an vatandaşlarımız bu alanları kullanabilir” diye konuştu. Türkiye’nin farklı illerinde yaşanan orman yangınlarının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 15 Eylül’e kadar süren piknik yasağı sona erdi. Yeni bir yasaklamanın olmayacağını açıklayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Mesire alanlarındaki piknik yasağı kalktı. Şu an vatandaşlarımız bu alanları kullanabilir. Yangın risklerini hesap ederek bu yasağı koymuştuk. 15 Eylül bizim son tarihimizdi. 15 Eylül sonrası için bir yasaklama düşünmüyoruz. Mangal yakılması konusunda dikkatli olmalarını istiyoruz. Mangal konusunda tam karar vermedik ama yangın riskini minimize edecek ve vatandaşlarımızı rahatlatacak uygulamaları yapacağız. “diye konuştu.
"Türkiye’nin farklı illerinde yaşanan orman yangınlarının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 15 Eylül’e kadar süren piknik yasağı sona erdi."

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, orman yangınları riskine karşı 15 Eylül’e kadar devam eden piknik yasağının kaldırıldığını açıklayarak, “Mesire alanlarındaki piknik yasağı kalktı. Şu an vatandaşlarımız bu alanları kullanabilir” diye konuştu.

Türkiye’nin farklı illerinde yaşanan orman yangınlarının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 15 Eylül’e kadar süren piknik yasağı sona erdi.

Yeni bir yasaklamanın olmayacağını açıklayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Mesire alanlarındaki piknik yasağı kalktı. Şu an vatandaşlarımız bu alanları kullanabilir. Yangın risklerini hesap ederek bu yasağı koymuştuk. 15 Eylül bizim son tarihimizdi. 15 Eylül sonrası için bir yasaklama düşünmüyoruz. Mangal yakılması konusunda dikkatli olmalarını istiyoruz. Mangal konusunda tam karar vermedik ama yangın riskini minimize edecek ve vatandaşlarımızı rahatlatacak uygulamaları yapacağız. “diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.