Tozkoparan'da Geredeli farkı!

SPOR 07.09.2021 - 11:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4728+ kez okundu.
 

Tozkoparan'da Geredeli farkı!

"Yarışlarda at koşturan Geredeli hemşehrimiz Halil Pekcanlı, Tozkoparan Taylar kategorisinde dereceye girmeyi başararak, üçüncü geldi."
Geleneksel Rahvan At Yarışları'nda Geredeli hemşehrimz Halil Pekcanlı üçüncü geldi. Geleneksel Rahvan At Yarışları 17. Gölcük Koşusuna katılan Geredeli Halil Pekcanlı, Tozkoparan Taylar kategorisinde üçüncü oldu. Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 17.Gölcük Koşusu Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde yapıldı. 11 kategoride yapılan yarışlarda heyecan yaşandı. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Değirmendere Rahvan Atçılar Kulübü iş birliğiyle yapılan Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 17. Gölcük Koşusu büyük ilgi ve katılımla Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde yapıldı. Serin bir pazar gününde, kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği yarışlar, çok çekişmeli geçti. Baş atlar da Yahya Plat’ın atı 1.gelirken, kupasını Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldı. Diğer dereceye giren atlara ise kupaları protokol üyeleri tarafından taktim edildi. Yarışlarda at koşturan Geredeli hemşehrimiz Halil Pekcanlı, Tozkoparan Taylar kategorisinde dereceye girmeyi başararak, üçüncü geldi.
"Yarışlarda at koşturan Geredeli hemşehrimiz Halil Pekcanlı, Tozkoparan Taylar kategorisinde dereceye girmeyi başararak, üçüncü geldi."

Geleneksel Rahvan At Yarışları'nda Geredeli hemşehrimz Halil Pekcanlı üçüncü geldi.

Geleneksel Rahvan At Yarışları 17. Gölcük Koşusuna katılan Geredeli Halil Pekcanlı, Tozkoparan Taylar kategorisinde üçüncü oldu. Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 17.Gölcük Koşusu Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde yapıldı. 11 kategoride yapılan yarışlarda heyecan yaşandı.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Değirmendere Rahvan Atçılar Kulübü iş birliğiyle yapılan Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 17. Gölcük Koşusu büyük ilgi ve katılımla Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Pisti’nde yapıldı.

Serin bir pazar gününde, kalabalık bir izleyici kitlesinin takip ettiği yarışlar, çok çekişmeli geçti. Baş atlar da Yahya Plat’ın atı 1.gelirken, kupasını Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldı. Diğer dereceye giren atlara ise kupaları protokol üyeleri tarafından taktim edildi.

Yarışlarda at koşturan Geredeli hemşehrimiz Halil Pekcanlı, Tozkoparan Taylar kategorisinde dereceye girmeyi başararak, üçüncü geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.