TKF Başkanı Gerede'ye gelerek..

SPOR 22.06.2021 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3020+ kez okundu.
 

TKF Başkanı Gerede'ye gelerek..

"Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, büyük özveriler sonrasında hizmete giren Avrupa standartlarındaki pistte çalışmalarını sürdüren sporcularla buluştu."
Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, ilçemizde devam etmekte olan Biathlon A ve Genç Milli takım kampını ziyaret etti. Yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de bulunan Arkut Kayaklı Koşu Merkezinde sürdüren milli sporcular ile görüşerek moral veren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, kampın sorumlusu Mehdi Tekçe ve Milli takım antrenörlerinden bilgi aldı. Geçtiğimiz yıl büyük özveriler sonrasında hizmete giren Avrupa standartlarındaki pistte çalışmalarını sürdüren Milli sporculara başarılar dileyen ve onların isteklerini tek tek dinleyen Başkan Oto; “Yeni sezon kamp çalışmalarımız başladı. Sporcularımıza en iyi çalışma ortamlarını hazırlamak bizim görevimiz. Sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
"Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, büyük özveriler sonrasında hizmete giren Avrupa standartlarındaki pistte çalışmalarını sürdüren sporcularla buluştu."

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, ilçemizde devam etmekte olan Biathlon A ve Genç Milli takım kampını ziyaret etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de bulunan Arkut Kayaklı Koşu Merkezinde sürdüren milli sporcular ile görüşerek moral veren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, kampın sorumlusu Mehdi Tekçe ve Milli takım antrenörlerinden bilgi aldı.

Geçtiğimiz yıl büyük özveriler sonrasında hizmete giren Avrupa standartlarındaki pistte çalışmalarını sürdüren Milli sporculara başarılar dileyen ve onların isteklerini tek tek dinleyen Başkan Oto; “Yeni sezon kamp çalışmalarımız başladı. Sporcularımıza en iyi çalışma ortamlarını hazırlamak bizim görevimiz. Sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.