Tabaklanmış deri hediye edildi

EKONOMİ 03.08.2021 - 13:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2776+ kez okundu.
 

Tabaklanmış deri hediye edildi

"TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, ilçemizde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi."
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Gerede ilçemize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştiren TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Başkan Ersin Kaşka ile bir araya gelerek İlçe ekonomisi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kopuz’un Başkan Kaşka’ya gerçekleştirdiği ziyaret ile Gerede Organize Sanayi Bölgesi de gezildi. OSB’de incelemelerde bulunularak Kaşka tarafından Kopuz’a İlçe ekonomisi hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonrası Gerede Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ali Kopuz’a teşekkür ederek Gerede simgesi olarak nitelendirilen tabaklanmış deri hediyesi takdim etti.
"TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, ilçemizde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi."

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Gerede ilçemize gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştiren TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Başkan Ersin Kaşka ile bir araya gelerek İlçe ekonomisi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Kopuz’un Başkan Kaşka’ya gerçekleştirdiği ziyaret ile Gerede Organize Sanayi Bölgesi de gezildi. OSB’de incelemelerde bulunularak Kaşka tarafından Kopuz’a İlçe ekonomisi hakkında bilgi verildi.

Ziyaret sonrası Gerede Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ali Kopuz’a teşekkür ederek Gerede simgesi olarak nitelendirilen tabaklanmış deri hediyesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.