OSB'deki patlama; 2 yaralı!

YAŞAM 03.01.2019 - 14:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1735+ kez okundu.
 

OSB'deki patlama; 2 yaralı!

Gerede Karma Organize Sanayisi’nde bulunan Linter Tekstil Fabrikası’nda buhar kazanı patladı. Patlamanın etkisi ile 2 kişi yaralandı.
Gerede Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tekstil firmasına ait buhar kazanının patlaması sonucu 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay, gece saatlerinde Gerede Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayide bulunan tekstil firmasının buhar kazanı bilinmeyen bir sebeple patladı. Yaşanan patlama sonucu 2 işçi yaralanırken, sesi duyan vatandaşlar olayı Gerede Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama sonucu meydana gelen yangını kısa sürede kontrol altına alıp söndürdü. İtfaiye ile beraber olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ise yaralanan 2 kişiyi hastaneye kaldırdı. Yaralanan kişilerin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gerede Karma Organize Sanayisi’nde bulunan Linter Tekstil Fabrikası’nda buhar kazanı patladı. Patlamanın etkisi ile 2 kişi yaralandı.

Gerede Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tekstil firmasına ait buhar kazanının patlaması sonucu 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, gece saatlerinde Gerede Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayide bulunan tekstil firmasının buhar kazanı bilinmeyen bir sebeple patladı.

Yaşanan patlama sonucu 2 işçi yaralanırken, sesi duyan vatandaşlar olayı Gerede Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama sonucu meydana gelen yangını kısa sürede kontrol altına alıp söndürdü. İtfaiye ile beraber olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ise yaralanan 2 kişiyi hastaneye kaldırdı.

Yaralanan kişilerin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.