Onlar da kumbarada birikecek!

YAŞAM 25.05.2021 - 13:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1750+ kez okundu.
 

Onlar da kumbarada birikecek!

"Gerede Belediyesi, lisanslı geri dönüşüm firmasıyla yaptığı çalışma kapsamında, bitkisel atık yağlar toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak."
Sıfır atık konusunda ilçede çalışmalarını sürdüren Gerede Belediyesi, lisanslı geri dönüşüm firmasıyla yaptığı sözleşme ile bitkisel atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak. Gerede Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan kalabalık cadde ve sokaklara bitkisel atık yağ kumbarası yerleştirildi. Yapılan bu çalışma ile Gerede Belediyesi bitkisel atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak bir projeye imza attı. İlk etapta şehir merkezinde bulunan kalabalık cadde ve sokaklara 10 adet yerleştirilen bitkisel atık yağ kumbaraları daha sonra yaygınlaştırılarak şehir merkezindeki kumbaraların sayısı artırılacak. Vatandaşlar tarafından plastik şişelerde bitkisel atık yağ kumbaralarına bırakılan atıklar Deha bitkisel atık yağ toplama geri kazanım firması tarafından toplanarak geri dönüşüm tesislerinde ekonomiye tekrar kazandırılacak. Gerede Belediyesi tarafından yapılan bitkisel atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak proje çalışması vatandaşlar tarafından takdir topladı.
"Gerede Belediyesi, lisanslı geri dönüşüm firmasıyla yaptığı çalışma kapsamında, bitkisel atık yağlar toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak."

Sıfır atık konusunda ilçede çalışmalarını sürdüren Gerede Belediyesi, lisanslı geri dönüşüm firmasıyla yaptığı sözleşme ile bitkisel atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak.

Gerede Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan kalabalık cadde ve sokaklara bitkisel atık yağ kumbarası yerleştirildi. Yapılan bu çalışma ile Gerede Belediyesi bitkisel atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak bir projeye imza attı.

İlk etapta şehir merkezinde bulunan kalabalık cadde ve sokaklara 10 adet yerleştirilen bitkisel atık yağ kumbaraları daha sonra yaygınlaştırılarak şehir merkezindeki kumbaraların sayısı artırılacak. Vatandaşlar tarafından plastik şişelerde bitkisel atık yağ kumbaralarına bırakılan atıklar Deha bitkisel atık yağ toplama geri kazanım firması tarafından toplanarak geri dönüşüm tesislerinde ekonomiye tekrar kazandırılacak.

Gerede Belediyesi tarafından yapılan bitkisel atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılmasını sağlayacak proje çalışması vatandaşlar tarafından takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.