Önce kan ölçümü ve...

YAŞAM 09.08.2021 - 13:53, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2943+ kez okundu.
 

Önce kan ölçümü ve...

"Kan bağışında bulunan çoğu vatandaş, her an ihtiyaç olabilir düşüncesiyle hemşehrilerini kan bağışında bulunmaya davet etti."
Gerede’de Türk Kızılay’ı Kan Bağış Merkezi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Gerede Cumhuriyet Meydanında dün 12:30-18.30 saatleri arasında konuşlanan bağış aracına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar kan vermeye geldiklerinde önce kendilerine verilen formu dolduruyor ve kan ölçümleri yapılıyor. Sonrasında kan vermeye müsait olan vatandaşlar bağışta bulunabiliyor. Türk Kızılay’ı görevlileri kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, ihtiyacı olan vatandaşlara kan toplamak amacıyla Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda stant açtıklarını belirterek, başlattıkları kampanyayı gün boyunca devam ettirdiklerini bildirdi.
"Kan bağışında bulunan çoğu vatandaş, her an ihtiyaç olabilir düşüncesiyle hemşehrilerini kan bağışında bulunmaya davet etti."

Gerede’de Türk Kızılay’ı Kan Bağış Merkezi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası ilçe merkezinde gerçekleştirildi. Gerede Cumhuriyet Meydanında dün 12:30-18.30 saatleri arasında konuşlanan bağış aracına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar kan vermeye geldiklerinde önce kendilerine verilen formu dolduruyor ve kan ölçümleri yapılıyor. Sonrasında kan vermeye müsait olan vatandaşlar bağışta bulunabiliyor.

Türk Kızılay’ı görevlileri kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, ihtiyacı olan vatandaşlara kan toplamak amacıyla Gerede Cumhuriyet Meydanı’nda stant açtıklarını belirterek, başlattıkları kampanyayı gün boyunca devam ettirdiklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.