O bölgeye cami yapılıyor

ASAYİŞ 28.06.2021 - 13:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 8249+ kez okundu.
 

O bölgeye cami yapılıyor

"Cami inşaatının hız kesmeden devam edeceği ve kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi."
Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yapılacak cami için temel atma töreni düzenlendi. Gerede Organize Deri Sanayicileri Derneği Camisinin temel atma törenine; Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve yönetimi, Gerede Organize Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Selahattin Gürcan ve yönetimi, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Deri OSB yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin ve yönetimi, İHGD Başkanı İsmail Yerlikaya, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve deri işletmecileri katılım sağladı. Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan Caminin temel atma töreni düzenlendi. Protokol konuşmalarının ardından Gerede Müftüsünün  duasıyla Gerede Organize Deri Sanayicileri Derneği ve hayırseverlerin katkıları ile yapılacak Caminin temeli atıldı. Cami inşaatının hız kesmeden devam edeceği ve kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.
"Cami inşaatının hız kesmeden devam edeceği ve kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi."

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine yapılacak cami için temel atma töreni düzenlendi.

Gerede Organize Deri Sanayicileri Derneği Camisinin temel atma törenine; Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve yönetimi, Gerede Organize Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Selahattin Gürcan ve yönetimi, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Deri OSB yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin ve yönetimi, İHGD Başkanı İsmail Yerlikaya, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve deri işletmecileri katılım sağladı.

Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan Caminin temel atma töreni düzenlendi. Protokol konuşmalarının ardından Gerede Müftüsünün  duasıyla Gerede Organize Deri Sanayicileri Derneği ve hayırseverlerin katkıları ile yapılacak Caminin temeli atıldı. Cami inşaatının hız kesmeden devam edeceği ve kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.