Neler konuşuldu?

YAŞAM 13.08.2021 - 14:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2928+ kez okundu.
 

Neler konuşuldu?

"Gerede'nin çiçeği burnunda müftüsü Yüksel Başkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini dile getirdi. Heyetin yaptığı samimi muhabbetler, güncel konulardaki istişareler ile son buldu."
Bolu İl Müftüsü ve İlçe Müftüleri, çiçeği burnunda Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu beraberinde Mengen Müftüsü Mehmet Özcan, Dörtdivan Müftüsü Dr. Sinan Yıldız, Kıbrıscık Müftüsü Lütfi Pekcanlı, Göynük Müftüsü Ümit Kartal, Seben Müftüsü Davut Kapcıoğlu ve Mudurnu Şube Müd. Abdülvahid Çalgam, İlçe Müftüsü olarak Gerede'deki görevine başlayan Yüksel Başkan’a hoş geldin ziyaretinde bulundular. Ziyaretinde hayırlı olsun dileklerini ileten Tahiroğlu, Başkan’a görevinde başarılar diledi. Gerede'nin çiçeği burnunda müftüsü Yüksel Başkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini dile getirdi. Heyetin yaptığı samimi muhabbetler, güncel konulardaki istişareler ve güne ait hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.
"Gerede'nin çiçeği burnunda müftüsü Yüksel Başkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini dile getirdi. Heyetin yaptığı samimi muhabbetler, güncel konulardaki istişareler ile son buldu."

Bolu İl Müftüsü ve İlçe Müftüleri, çiçeği burnunda Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu beraberinde Mengen Müftüsü Mehmet Özcan, Dörtdivan Müftüsü Dr. Sinan Yıldız, Kıbrıscık Müftüsü Lütfi Pekcanlı, Göynük Müftüsü Ümit Kartal, Seben Müftüsü Davut Kapcıoğlu ve Mudurnu Şube Müd. Abdülvahid Çalgam, İlçe Müftüsü olarak Gerede'deki görevine başlayan Yüksel Başkan’a hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Ziyaretinde hayırlı olsun dileklerini ileten Tahiroğlu, Başkan’a görevinde başarılar diledi. Gerede'nin çiçeği burnunda müftüsü Yüksel Başkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini dile getirdi. Heyetin yaptığı samimi muhabbetler, güncel konulardaki istişareler ve güne ait hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.