Kadın dolandırıcıya 3 yıl hapis!

ASAYİŞ 15.10.2021 - 14:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 20:30 9468+ kez okundu.
 

Kadın dolandırıcıya 3 yıl hapis!

"G.Ş. isimli kadının, 3 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına ve 16.660 lira adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."
Gerede'de oturan S.Z.Ö. isimli vatandaşı cep telefonundan 10 bin lira dolandıran G.Ş. isimli kadın 3 yıl hapis cezası 16 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı. 2019 yılında meydana gelen dolandırıcılık olayı Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonrası sona erdi. İl basınından yansıyan bilgilere göre, mağdur S.Z.Ö., “Olay günü kendisinin Gerede Halk Bankasında çalışan biri olarak tanıtarak, iki kredi kartımı tek kart yapacağını belirten kadın, benden kredi kartı bilgilerimi istedi. Bende ona güvendim ve bilgileri verdim. Günler sonra öğrendim ki kredi kartımla Denizli ilindeki bir tekstil firmasından 10 bin liralık alış veriş yapılmış. Dolandırıldığımı o zaman anladım” dedi. Gündem'in haberine göre; sanık olan G.Ş. isimli kadın ise üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek; “Alış veriş yapılan şirketi ben kurdum ama aktif değildi ama resmi olarak aktif gözüküyordu. Sonra bir arkadaşa güvendim. İnternet üzerinden bana yüzde 10 komisyon vereceğini belirterek, pos cihazı aldırdı. Benim dolandırıcılıkla ilgim yok” demesi üzerine Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi, suçun G.Ş. tarafından işlendiğine kanaat getirerek, 3 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına ve 16.660 lira adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
"G.Ş. isimli kadının, 3 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına ve 16.660 lira adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."

Gerede'de oturan S.Z.Ö. isimli vatandaşı cep telefonundan 10 bin lira dolandıran G.Ş. isimli kadın 3 yıl hapis cezası 16 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı.

2019 yılında meydana gelen dolandırıcılık olayı Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonrası sona erdi. İl basınından yansıyan bilgilere göre, mağdur S.Z.Ö., “Olay günü kendisinin Gerede Halk Bankasında çalışan biri olarak tanıtarak, iki kredi kartımı tek kart yapacağını belirten kadın, benden kredi kartı bilgilerimi istedi. Bende ona güvendim ve bilgileri verdim. Günler sonra öğrendim ki kredi kartımla Denizli ilindeki bir tekstil firmasından 10 bin liralık alış veriş yapılmış. Dolandırıldığımı o zaman anladım” dedi.

Gündem'in haberine göre; sanık olan G.Ş. isimli kadın ise üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek; “Alış veriş yapılan şirketi ben kurdum ama aktif değildi ama resmi olarak aktif gözüküyordu. Sonra bir arkadaşa güvendim. İnternet üzerinden bana yüzde 10 komisyon vereceğini belirterek, pos cihazı aldırdı. Benim dolandırıcılıkla ilgim yok” demesi üzerine Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi, suçun G.Ş. tarafından işlendiğine kanaat getirerek, 3 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına ve 16.660 lira adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.