Kaçak kazı yaparken yakalandılar

ASAYİŞ 30.05.2019 - 09:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3128+ kez okundu.
 

Kaçak kazı yaparken yakalandılar

"Yeniçağa'da kaçak kazı yaparken yakalanan 4 kişi gözaltına alındı. Jandarmanın düzenlediği operasyonda kaçak kazı yapan O.A., A.G., H.A. ve A.U. yakalanarak gözaltına alındı."
İzinsiz kazı yaparken metal arama dedektörleri ve kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanan şahıslar, Yeniçağa'da enselendi. Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama ve kontrol faaliyetlerinde, kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma, 2 adet metal arama dedektörü ile kazı yapılırken kullanılan malzemelere de el koydu. Yeniçağa'da yapılan arama ve kontrol faaliyetleri ile ilgili Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yeniçağa İlçesi Gölbaşı Köyünde yapılan arama ve kontrol faaliyetleri neticesinde; O.A., A.G., H.A. ve A.U. isimli şahıslar izinsiz kazı yaparken 2 adet metal arama dedektörü ve kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanarak olayda kullandıkları malzemelere el konuldu. Şahıslara ait olan otomobilin yapılan sorgusunda muayenesiz ve sigortasız olduğu gerekçesi ile araç sahibine idari para cezası kesilerek araç yed-i emin otoparkına çekildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.”
"Yeniçağa'da kaçak kazı yaparken yakalanan 4 kişi gözaltına alındı. Jandarmanın düzenlediği operasyonda kaçak kazı yapan O.A., A.G., H.A. ve A.U. yakalanarak gözaltına alındı."

İzinsiz kazı yaparken metal arama dedektörleri ve kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanan şahıslar, Yeniçağa'da enselendi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama ve kontrol faaliyetlerinde, kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma, 2 adet metal arama dedektörü ile kazı yapılırken kullanılan malzemelere de el koydu.

Yeniçağa'da yapılan arama ve kontrol faaliyetleri ile ilgili Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yeniçağa İlçesi Gölbaşı Köyünde yapılan arama ve kontrol faaliyetleri neticesinde; O.A., A.G., H.A. ve A.U. isimli şahıslar izinsiz kazı yaparken 2 adet metal arama dedektörü ve kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalanarak olayda kullandıkları malzemelere el konuldu. Şahıslara ait olan otomobilin yapılan sorgusunda muayenesiz ve sigortasız olduğu gerekçesi ile araç sahibine idari para cezası kesilerek araç yed-i emin otoparkına çekildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.