İkinci sıradayız!

YAŞAM 18.06.2021 - 11:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2196+ kez okundu.
 

İkinci sıradayız!

"Yaşanan düşüşe rağmen Bolu, Kars’ın ardından 100 bin kişide en çok vaka görülen ikinci il oldu."
İllere göre 100 bin kişide görülen haftalık vaka sayısı açıklandı. Bolu’da bir önceki haftaya göre düşüş olsa da Türkiye’de ikinci sırada. Yasin Celal Torun'un haberine göre kademeli normalleşme sürecinin devam ettiği Bolu’da vaka sayıları tedirgin etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan 5-11 Haziran İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı haritasına göre Bolu, 100 bin kişide görülen vaka sayısında Türkiye ikincisi oldu. Bir önceki hafta 112,3 olarak açıklanan 100 bin kişide görülen vaka sayısı, yeni haritada 107,05’e geriledi. Yaşanan düşüşe rağmen Bolu, Kars’ın ardından 100 bin kişide en çok vaka görülen ikinci il oldu.
"Yaşanan düşüşe rağmen Bolu, Kars’ın ardından 100 bin kişide en çok vaka görülen ikinci il oldu."

İllere göre 100 bin kişide görülen haftalık vaka sayısı açıklandı. Bolu’da bir önceki haftaya göre düşüş olsa da Türkiye’de ikinci sırada.

Yasin Celal Torun'un haberine göre kademeli normalleşme sürecinin devam ettiği Bolu’da vaka sayıları tedirgin etmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan 5-11 Haziran İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı haritasına göre Bolu, 100 bin kişide görülen vaka sayısında Türkiye ikincisi oldu.

Bir önceki hafta 112,3 olarak açıklanan 100 bin kişide görülen vaka sayısı, yeni haritada 107,05’e geriledi. Yaşanan düşüşe rağmen Bolu, Kars’ın ardından 100 bin kişide en çok vaka görülen ikinci il oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.