Heaven Deluxe, Gerede’de de açıldı

YAŞAM 19.10.2021 - 10:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5528+ kez okundu.
 

Heaven Deluxe, Gerede’de de açıldı

"Ülke genelinde pek çok şehirde şubesi bulunan güzellik merkezi, 34’üncü şubesini de ilçemiz Gerede’ye açtı. "
Heaven Deluxe Güzellik Merkezi, güzelliğine ve dış görünüşüne önem veren ilçemiz insanına hizmet vermek için, davetli misafirlerin katılımıyla düzenlediği törenle hizmete açıldı. Gerede’de hizmet verecek olan Heaven Deluxe, Emniyet Sokak’ta düzenlenen törenle açıldı. Temsili kurdele kesimi ile yapılan açılış töreni sonrasında davetlilere güzellik merkezi gezdirildi. Ülke genelinde pek çok şehirde şubesi bulunan güzellik merkezi, 34’üncü şubesini de ilçemiz Gerede’ye açtı. Bünyesinde; leke bakımı, lenj direnaj, oksjen bakımı, pasif limnastik, buz lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, ipek kirpik ve kaş dizaynı gibi pek çok ilgi  bulan hizmetleri barındıran Heaven Deluxe Güzellik Merkezi açılışa özel fiyatları ve alanında uzman kadrosuyla sizleri bekliyor. Amaçlarının Gerede’ye daha iyi ve kaliteli hizmet etmek olduğunu söyleyen salon yetkilisi, en son teknolojiyi kullanarak özellikle tüm kadınları en iyi, en çağdaş ve güler yüzlü hizmetle tanıştırmayı istediklerini aktardı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak olan için çalıştıklarını işaret eden güzellik merkezi; güler yüzlü ve alanında uzman çalışanları ile sizleri Kitirler mahallesi Emniyet sokak Birlik apartmanı (Gerede İlçe Emniyet Binası yanı)nda özellikle güzelliğine meraklı bayanları yeni dokunuşlar için bekliyor. Güzellik Merkezine 0552 666 61 14 numaralı telefondan ön bilgi için ulaşabilirsiniz.
"Ülke genelinde pek çok şehirde şubesi bulunan güzellik merkezi, 34’üncü şubesini de ilçemiz Gerede’ye açtı. "

Heaven Deluxe Güzellik Merkezi, güzelliğine ve dış görünüşüne önem veren ilçemiz insanına hizmet vermek için, davetli misafirlerin katılımıyla düzenlediği törenle hizmete açıldı.

Gerede’de hizmet verecek olan Heaven Deluxe, Emniyet Sokak’ta düzenlenen törenle açıldı. Temsili kurdele kesimi ile yapılan açılış töreni sonrasında davetlilere güzellik merkezi gezdirildi.

Ülke genelinde pek çok şehirde şubesi bulunan güzellik merkezi, 34’üncü şubesini de ilçemiz Gerede’ye açtı. Bünyesinde; leke bakımı, lenj direnaj, oksjen bakımı, pasif limnastik, buz lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, ipek kirpik ve kaş dizaynı gibi pek çok ilgi  bulan hizmetleri barındıran Heaven Deluxe Güzellik Merkezi açılışa özel fiyatları ve alanında uzman kadrosuyla sizleri bekliyor.

Amaçlarının Gerede’ye daha iyi ve kaliteli hizmet etmek olduğunu söyleyen salon yetkilisi, en son teknolojiyi kullanarak özellikle tüm kadınları en iyi, en çağdaş ve güler yüzlü hizmetle tanıştırmayı istediklerini aktardı.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak olan için çalıştıklarını işaret eden güzellik merkezi; güler yüzlü ve alanında uzman çalışanları ile sizleri Kitirler mahallesi Emniyet sokak Birlik apartmanı (Gerede İlçe Emniyet Binası yanı)nda özellikle güzelliğine meraklı bayanları yeni dokunuşlar için bekliyor.

Güzellik Merkezine 0552 666 61 14 numaralı telefondan ön bilgi için ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.