Hazırsanız, yeniden başlıyor!..

YAŞAM 13.08.2021 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1937+ kez okundu.
 

Hazırsanız, yeniden başlıyor!..

"Başlangıcı bilinmeyen, geçmişi uzun yıllara dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı bu sene de 3+3 gün süreyle yapılacak."
​Her yıl düzenlenmesine rağmen pandemi salgını nedeni ile geçtiğimiz yıl yapılamayan Geleneksel Hayvan Ve Emtia Panayırı aranın ardından eylül ve ekim aylarında yeniden yapılacak. Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 17-18-19 Eylül 1. Panayır, 1-2-3 Ekim 2.Panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle gerçekleştirilecek. Gerede Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve dünya genelinde büyük bir sağlık tehdidi oluşturan pandemi salgını nedeni ile geçtiğimiz yıl yapılamayan Türkiye’nin en büyük beş panayırından biri olarak bilinen Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı, Gerede Belediyesi Meclis Kararı ile Eylül’ün 3.Cuması; yani ilk etabı 17-18-19 Eylül 2021, ikinci etabı ise 1-2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.  Panayırda stant açarak, ticarete dahil olmak isteyenler için dükkanları kiraya açmaya hazırlanan Gerede Belediyesi, panayır alanındaki dükkânların kurulma işlemi bitirildiğinde encümen huzurunda yapacağı ihaleleri ağustos ve eylül ayları içerisinde yerli ve yabancı esnafın ilgisine sunacak. Gerede’mize ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğine değinen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede’nin tabi güzelliklerini görmeye, panayırımız da; meşhur kızarmış kaz, şak şak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum" diye konuştu.
"Başlangıcı bilinmeyen, geçmişi uzun yıllara dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı bu sene de 3+3 gün süreyle yapılacak."

​Her yıl düzenlenmesine rağmen pandemi salgını nedeni ile geçtiğimiz yıl yapılamayan Geleneksel Hayvan Ve Emtia Panayırı aranın ardından eylül ve ekim aylarında yeniden yapılacak.

Başlangıç tarihi bilinmeyen, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan, Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı 17-18-19 Eylül 1. Panayır, 1-2-3 Ekim 2.Panayır olmak üzere 3+3 gün süreyle gerçekleştirilecek.

Gerede Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve dünya genelinde büyük bir sağlık tehdidi oluşturan pandemi salgını nedeni ile geçtiğimiz yıl yapılamayan Türkiye’nin en büyük beş panayırından biri olarak bilinen Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı, Gerede Belediyesi Meclis Kararı ile Eylül’ün 3.Cuması; yani ilk etabı 17-18-19 Eylül 2021, ikinci etabı ise 1-2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. 

Panayırda stant açarak, ticarete dahil olmak isteyenler için dükkanları kiraya açmaya hazırlanan Gerede Belediyesi, panayır alanındaki dükkânların kurulma işlemi bitirildiğinde encümen huzurunda yapacağı ihaleleri ağustos ve eylül ayları içerisinde yerli ve yabancı esnafın ilgisine sunacak.

Gerede’mize ekonomik yönden ve tanıtımı açısından panayırın büyük önem arz ettiğine değinen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Geçmişi asırlar öncesine dayanan, başlangıç tarihi bilinmeyen panayırlarımıza ülkemizin her tarafından alıcı ve satıcılar gelmektedir. Tüm halkımızı Gerede’nin tabi güzelliklerini görmeye, panayırımız da; meşhur kızarmış kaz, şak şak helvası ve köfter yemeye davet ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.