Hayvan pazarı ne zaman kurulacak?

EKONOMİ 27.05.2021 - 14:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2832+ kez okundu.
 

Hayvan pazarı ne zaman kurulacak?

"​İlçemizde, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle pazar günleri değişti."
Gerede'de, kademeli normalleşme tedbirleri genelgesine göre hal ve hayvan pazarlarının kurulacağı günlerde düzenlemeye gidildi. ​İlçemizde, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle pazar günleri değişti. Gerede Belediyesi tarafından kademeli normalleşme tedbirleri genelgesine göre kapalı hal pazarı ve hayvan pazarının 28 Mayıs Cuma günü kurulacağı açıklandı. Cuma gününe alınan pazar için vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.
"​İlçemizde, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle pazar günleri değişti."

Gerede'de, kademeli normalleşme tedbirleri genelgesine göre hal ve hayvan pazarlarının kurulacağı günlerde düzenlemeye gidildi.
​İlçemizde, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle pazar günleri değişti.

Gerede Belediyesi tarafından kademeli normalleşme tedbirleri genelgesine göre kapalı hal pazarı ve hayvan pazarının 28 Mayıs Cuma günü kurulacağı açıklandı.

Cuma gününe alınan pazar için vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.