Gerkonsan satılıyor!..

EKONOMİ 10.05.2019 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3122+ kez okundu.
 

Gerkonsan satılıyor!..

"Gerede Karma OSB’de bulunan Gerkonsan fabrikası için satış ilanına çıkıldı. "
Gerede Karma OSB’de bulunan Gerkonsan fabrikası için satış ilanına çıkıldı. İlanda Gerede'de bulunan fabrika ve fabrikaya ait arsa ile makine ve teçhizatların tamamı bir bütün halinde satışa çıkarıldığı aktarıldı. E-5 Karayolu ile Ankara- İstanbul Otoyolu'nun kesişme noktasında kurulan, Türkiye'nin işlek limanlarına yakınlığı, mevcut karayolu bağlantıları ile dünyanın her yerine mal ve hizmet sunacak lojistik altyapıya sahip olan GERKONSAN Çelik Konstrüksiyon, Teçhizat ve Makine İmalat Fabrikası'nın bütünüyle satılığa çıkarıldığı öğrenildi. TMSF’nin resmi internet sitesinde satış ile ilgili şu ifadelere yer verildi; "TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki; Bolu İli Gerede İlçesinde bulunan fabrika ve fabrikaya ait arsa ile makine ve teçhizatların tamamı bir bütün halinde teklif alma yöntemi ile satışa çıkarılmıştır. Teklif toplama 09.05.2019 tarihinde başlayıp, 17.05.2019 tarih saat 16:00’ya kadar devam edecektir. Teklif verecek olanların teklif mektubu ile Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin aşağıdaki IBAN numarasına 1.000.000 TL (BirMilyonTürkLirası) veya muadili USD veya EUR nakit teminat yatırdıklarına dair banka dekontu ile birlikte Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin Saray Mahallesi Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi No:8 AkOfis Park Ümraniye/İstanbul adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Teklif bedeli peşin olup, vadeli teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır."
"Gerede Karma OSB’de bulunan Gerkonsan fabrikası için satış ilanına çıkıldı. "

Gerede Karma OSB’de bulunan Gerkonsan fabrikası için satış ilanına çıkıldı. İlanda Gerede'de bulunan fabrika ve fabrikaya ait arsa ile makine ve teçhizatların tamamı bir bütün halinde satışa çıkarıldığı aktarıldı.

E-5 Karayolu ile Ankara- İstanbul Otoyolu'nun kesişme noktasında kurulan, Türkiye'nin işlek limanlarına yakınlığı, mevcut karayolu bağlantıları ile dünyanın her yerine mal ve hizmet sunacak lojistik altyapıya sahip olan GERKONSAN Çelik Konstrüksiyon, Teçhizat ve Makine İmalat Fabrikası'nın bütünüyle satılığa çıkarıldığı öğrenildi.

TMSF’nin resmi internet sitesinde satış ile ilgili şu ifadelere yer verildi; "TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki; Bolu İli Gerede İlçesinde bulunan fabrika ve fabrikaya ait arsa ile makine ve teçhizatların tamamı bir bütün halinde teklif alma yöntemi ile satışa çıkarılmıştır.

Teklif toplama 09.05.2019 tarihinde başlayıp, 17.05.2019 tarih saat 16:00’ya kadar devam edecektir.
Teklif verecek olanların teklif mektubu ile Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin aşağıdaki IBAN numarasına 1.000.000 TL (BirMilyonTürkLirası) veya muadili USD veya EUR nakit teminat yatırdıklarına dair banka dekontu ile birlikte Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin Saray Mahallesi Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi No:8 AkOfis Park Ümraniye/İstanbul adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Teklif bedeli peşin olup, vadeli teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.