Geredeli hemşehrilerimiz kazada can verdi

ASAYİŞ 29.03.2021 - 11:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6783+ kez okundu.
 

Geredeli hemşehrilerimiz kazada can verdi

"İlçe kamuoyunda üzüntü ile karşılanan haber, evlere de ateş gibi düştü; içinde hemşehrilerimizin bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada araçta bulunan iki Geredeli hemşerimiz kaza sonucu vefat etti."
Geredelilerin bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada araçta bulunan iki Geredeli hemşerimiz kaza sonucu vefat etti. Düzce’nin Akçakoca ilçesinden Sakarya’nın Kocaali ilçesine seyir halinde Geredeli hemşehrimiz Fuat Karagöz idaresindeki 14 AAY 823 plakalı Peugeot marka otomobil, karşı şeritten gelen otobüs ile çarpıştı. Kazada 14 AAY 823 plakalı araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisi ile otobüs bariyerlere çarparken, otomobil sulama kanalına çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Basına yansıyan bilgilere göre olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin kimlik bilgileri de belli oldu. Geredeli hemşehrilerimizden nakliye işi ile uğraşan Fuat Karagöz ile nakliye şirketinde çalışan Fikret Yaman'ın kazada hayatını kaybeden isimler arasında olduğu öğrenildi. Trafik kazasında 14 AAY plakalı araçta hayatını kaybeden 3. kişi olan Semiha Mumcuoğlu Sakarya'nın Karasu ilçesinden olduğu ve özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Aynı araçta bulunan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aslı Tunca'nın da hayatını kaybettiği öğrenildi. Trafik kazasında yaralanan 9 kişi ise Düzce, Sakarya ve Zonguldak’ta ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından cesetler Akçakoca Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Geniş çaplı soruşturma başlatılan kaza nedeni ile uzun süre trafiğe kapalı olan yol, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Öte yandan, basına yansıyan diğer bilgilere göre otobüsün, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun, heyelan ve buna bağlı çökme sonucu trafiğe kapatılması nedeniyle güzergahını değiştirdiği ve otobüsün içinde 27 yolcu olduğu öğrenildi.
"İlçe kamuoyunda üzüntü ile karşılanan haber, evlere de ateş gibi düştü; içinde hemşehrilerimizin bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada araçta bulunan iki Geredeli hemşerimiz kaza sonucu vefat etti."

Geredelilerin bulunduğu araç kaza yaptı. Kazada araçta bulunan iki Geredeli hemşerimiz kaza sonucu vefat etti.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinden Sakarya’nın Kocaali ilçesine seyir halinde Geredeli hemşehrimiz Fuat Karagöz idaresindeki 14 AAY 823 plakalı Peugeot marka otomobil, karşı şeritten gelen otobüs ile çarpıştı. Kazada 14 AAY 823 plakalı araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Çarpışmanın etkisi ile otobüs bariyerlere çarparken, otomobil sulama kanalına çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Basına yansıyan bilgilere göre olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin kimlik bilgileri de belli oldu. Geredeli hemşehrilerimizden nakliye işi ile uğraşan Fuat Karagöz ile nakliye şirketinde çalışan Fikret Yaman'ın kazada hayatını kaybeden isimler arasında olduğu öğrenildi.

Trafik kazasında 14 AAY plakalı araçta hayatını kaybeden 3. kişi olan Semiha Mumcuoğlu Sakarya'nın Karasu ilçesinden olduğu ve özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Aynı araçta bulunan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aslı Tunca'nın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Trafik kazasında yaralanan 9 kişi ise Düzce, Sakarya ve Zonguldak’ta ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından cesetler Akçakoca Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geniş çaplı soruşturma başlatılan kaza nedeni ile uzun süre trafiğe kapalı olan yol, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Öte yandan, basına yansıyan diğer bilgilere göre otobüsün, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun, heyelan ve buna bağlı çökme sonucu trafiğe kapatılması nedeniyle güzergahını değiştirdiği ve otobüsün içinde 27 yolcu olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.