Geredeli çiftçilere de gün doğdu..

12.07.2016 - 19:35, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2357+ kez okundu.
 

Geredeli çiftçilere de gün doğdu..

Genç çiftçi projelerine 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular neticelendi. Buna göre Gerede’den de 23 isim destekten yararlanabilecek.
Aralarında Gerede’nin de bulunduğu ilimiz ilçelerindeki çiftçilere 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular neticelendi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçi projelerine 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular sonuçlandı ve aralarında Gerede’nin de bulunduğu isimlerden, hibeye başvuran 159 genç çiftçinin projeleri hibe desteği almaya hak kazandı. Genç çiftçi projelerine 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular neticelendi. Buna göre Gerede’den de 23 isim destekten yararlanabilecek. Nüfusu 20 binden az olan kırsal kesimde, 18-40 yaş arasındaki genç çiftçilerin, bitkisel, hayvansal ve yöresel tarım ürünlerine yönelik projelerine 30 bin liraya kadar hibe desteği başvuruları sonuçlandı. Başvuruların Vali Yardımcısı başkanlığında oluşturulan değerlendirme komisyonunca değerlendirildiğini ve 159 genç çiftçinin projesinin 30 bin liralık hibe desteği almaya hak kazandığını belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu çiftçisine bugüne kadar sağlanmış en ciddi proje teşvikini sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Destek almaya hak kazanan 159 projenin de 30'ar bin lira desteklenmesine karar verildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Genç çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe desteği verilecek proje başvuruları, ilimizde vali yardımcımız başkanlığında oluşturulan değerlendirme komisyonlarınca yapılan çalışmalar neticesinde sonuçlandırıldı,” diye konuştu. Asil ve yedek listelerin gencciftci.tarim.gov.tr adresinden ilan edildiği ifade edilirken, destek almaya hak kazanan asil listedeki isimlerin il ve ilçe müdürlükleri arasında 11-15 Temmuz arasında sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Verilen bilgilerde, Gerede'den 23, Dörtdivan'dan 11, Göynük'ten 24, Kıbrıscık'tan 11 Mengen'den 9, Merkez ilçemizden 27, Mudurnu'dan 32, Seben'den 13 ve Yeniçağa'dan da 9 genç çiftçinin projeleri bu 30 bin liralık hibe destekten faydalanacağı belirtildi.
Genç çiftçi projelerine 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular neticelendi. Buna göre Gerede’den de 23 isim destekten yararlanabilecek.

Aralarında Gerede’nin de bulunduğu ilimiz ilçelerindeki çiftçilere 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular neticelendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından genç çiftçi projelerine 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular sonuçlandı ve aralarında Gerede’nin de bulunduğu isimlerden, hibeye başvuran 159 genç çiftçinin projeleri hibe desteği almaya hak kazandı.
Genç çiftçi projelerine 30 bin liraya kadar verilecek hibe için yapılan başvurular neticelendi. Buna göre Gerede’den de 23 isim destekten yararlanabilecek.
Nüfusu 20 binden az olan kırsal kesimde, 18-40 yaş arasındaki genç çiftçilerin, bitkisel, hayvansal ve yöresel tarım ürünlerine yönelik projelerine 30 bin liraya kadar hibe desteği başvuruları sonuçlandı.

Başvuruların Vali Yardımcısı başkanlığında oluşturulan değerlendirme komisyonunca değerlendirildiğini ve 159 genç çiftçinin projesinin 30 bin liralık hibe desteği almaya hak kazandığını belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu çiftçisine bugüne kadar sağlanmış en ciddi proje teşvikini sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Destek almaya hak kazanan 159 projenin de 30'ar bin lira desteklenmesine karar verildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Genç çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe desteği verilecek proje başvuruları, ilimizde vali yardımcımız başkanlığında oluşturulan değerlendirme komisyonlarınca yapılan çalışmalar neticesinde sonuçlandırıldı,” diye konuştu.

Asil ve yedek listelerin gencciftci.tarim.gov.tr adresinden ilan edildiği ifade edilirken, destek almaya hak kazanan asil listedeki isimlerin il ve ilçe müdürlükleri arasında 11-15 Temmuz arasında sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Verilen bilgilerde, Gerede'den 23, Dörtdivan'dan 11, Göynük'ten 24, Kıbrıscık'tan 11 Mengen'den 9, Merkez ilçemizden 27, Mudurnu'dan 32, Seben'den 13 ve Yeniçağa'dan da 9 genç çiftçinin projeleri bu 30 bin liralık hibe destekten faydalanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.