Gerede'ye yeni okullar kazandırıldı

EĞİTİM 03.01.2019 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2813+ kez okundu.
 

Gerede'ye yeni okullar kazandırıldı

"Belediye Başkanı Mustafa Allar; 'Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’nün büyük gayretleri ile İlçemiz zorunlu hizmet kapsamına alındığı için branşında öğretmen açığımızda yok, birçok evladımız şehir dışından da gelerek ilçemizde öğrenim görüyor.' dedi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "İlçemiz zorunlu hizmet kapsamına alındığı için branşında öğretmen açığımızda yok, birçok evladımız şehir dışından da gelerek ilçemizde öğrenim görüyor." dedi. Gerede yeni okullarına kavuştu, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük gayretleri, hayırseverlerin desteği ile Gerede’ ye yeni okullar yapıldı. Seviller Mahallesinde bulunan M. Z. Güzelce okulunun inşaatı bitti ve 2. Dönem eğitime başlanacak. Hayırsever hemşehrilerimiz Emin Üstün'ün kurucu sahipliğini yaptığı Emin Evim Şirketler Grubu tarafından, arsası belediyece tahsis edilen ve Yeni Mahalle’ye yapılan Habibullah Üstün Kız İmam Hatip Lisesi bitti ve eğitim-öğretime başladı. Ayrıca Esentepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik) okulu içinde eski Ticaret  Meslek Lisesinin olduğu yere yeni okul binası inşaatı tamamlanmak üzere. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Eğitim öğretim son derece önemli biz bunun bilincinde olarak ilçemize yeni okullar kazandırmaya çalışıyoruz, yapmak isteyen hayırseverlere de yer göstererek yardımcı oluyoruz, Geredemiz şuan Fen lisesi, Anadolu liseleri, Turizm Otelcilik lisesi, Meslek liseleri olmak üzere tüm ortaöğretim okullarımıza sahip durumda aynı zamanda Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’nün büyük gayretleri ile İlçemiz zorunlu hizmet kapsamına alındığı için branşında öğretmen açığımızda yok, birçok evladımız şehir dışından da gelerek ilçemizde öğrenim görüyor. Türkiye’de sınıf ortalamaları 24 iken İlçemizde 17. Fiziksel olarak ihtiyaçlarımız son derece azaldı. Şu anda Kentsel Dönüşüm alanı içersinde kalan ve yeniden yapılması gereken Halil Nom İlk ve Orta Okulu için girişimlerimiz devam ediyor. Hayırseverlerimize ve okullarımızın kazandırılmasında emeği geçen tüm herkese şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.
"Belediye Başkanı Mustafa Allar; 'Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’nün büyük gayretleri ile İlçemiz zorunlu hizmet kapsamına alındığı için branşında öğretmen açığımızda yok, birçok evladımız şehir dışından da gelerek ilçemizde öğrenim görüyor.' dedi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; "İlçemiz zorunlu hizmet kapsamına alındığı için branşında öğretmen açığımızda yok, birçok evladımız şehir dışından da gelerek ilçemizde öğrenim görüyor." dedi.

Gerede yeni okullarına kavuştu, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük gayretleri, hayırseverlerin desteği ile Gerede’ ye yeni okullar yapıldı.

Seviller Mahallesinde bulunan M. Z. Güzelce okulunun inşaatı bitti ve 2. Dönem eğitime başlanacak. Hayırsever hemşehrilerimiz Emin Üstün'ün kurucu sahipliğini yaptığı Emin Evim Şirketler Grubu tarafından, arsası belediyece tahsis edilen ve Yeni Mahalle’ye yapılan Habibullah Üstün Kız İmam Hatip Lisesi bitti ve eğitim-öğretime başladı. Ayrıca Esentepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik) okulu içinde eski Ticaret  Meslek Lisesinin olduğu yere yeni okul binası inşaatı tamamlanmak üzere.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Eğitim öğretim son derece önemli biz bunun bilincinde olarak ilçemize yeni okullar kazandırmaya çalışıyoruz, yapmak isteyen hayırseverlere de yer göstererek yardımcı oluyoruz, Geredemiz şuan Fen lisesi, Anadolu liseleri, Turizm Otelcilik lisesi, Meslek liseleri olmak üzere tüm ortaöğretim okullarımıza sahip durumda aynı zamanda Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’nün büyük gayretleri ile İlçemiz zorunlu hizmet kapsamına alındığı için branşında öğretmen açığımızda yok, birçok evladımız şehir dışından da gelerek ilçemizde öğrenim görüyor. Türkiye’de sınıf ortalamaları 24 iken İlçemizde 17. Fiziksel olarak ihtiyaçlarımız son derece azaldı. Şu anda Kentsel Dönüşüm alanı içersinde kalan ve yeniden yapılması gereken Halil Nom İlk ve Orta Okulu için girişimlerimiz devam ediyor. Hayırseverlerimize ve okullarımızın kazandırılmasında emeği geçen tüm herkese şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.