Gerede’ye uçan bisiklet yolu!

YAŞAM 09.02.2021 - 13:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3303+ kez okundu.
 

Gerede’ye uçan bisiklet yolu!

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın dev projesinin ihalesi yapıldı, sözleşme imzalandı."
Gerede Belediyesi tarafından Esentepe’nin yükünü hafifletecek olan B Tipi Mesire Alanı projesi hayata geçiriliyor. İhalesi 29 Aralık’ta gerçekleştirilen proje için sözleşme imzalandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın ilçeye turizm açısından çok büyük katma değer sağlayacak dev projesi B Tipi Mesire Alanının ihalesi 29 Aralık’ta gerçekleştirildi. İhaleyi alan Mustafa Singer & Rengi İnşaat isimli firma ile 28 Ocak 2021 tarihinde projenin sözleşmesi imzalandı. Yapılan ihale kapsamında, Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere 250 metre karelik kır lokantası, 250 metrekarelik kır kahvesi, uçan bisiklet yolu, macera parkı, zıpline, 680 metrekarelik biyolojik gölet, 50 adet piknik ünitesi, 3 adet çocuk oyun alanı, interaktif oyun grubu, 27 adet altıgen kamelya, gezinti ve araç yolları, kayak pisti ve suni tepe, 2 adet mescit-duvar saati, WC, giriş takı-güvenlik binası, aydınlatma üniteleri ve cep otoparklar yapılacak. Yüklenici firma, projeyi teslim tarihinden itibaren 590 gün içerisinde tamamlayacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, mesire alanının içerisinde bölgemizde hiç bulunmayan Uçan Bisiklet Yolu ve Macera Parkı olmak üzere birbirinden güzel ve eğlenceli oyun gruplarının yer alacağını da belirtti. Başkan Allar, konuya dair şu bilgileri aktardı; “Projelerimiz arasında yer alan dev projemizi ihaleye çıktık, ihaleyi alan firmaya ve ilçemize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Projemiz İlçemizin Turizmi açısından büyük katkı sağlayacak, çocuklarımız ve aileleri mesire alanı içerisinde hem eğlenecekler, hem temiz hava almanın keyfini yaşayacaklar. Özellikle belirtmek isterim ki mesire alanımızın içerisinde çocuklarımız için; bölgemizde hiç bulunmayan Uçan Bisiklet Yolu ve Macera Parkı olmak üzere birbirinden güzel ve eğlenceli oyun grupları yer alacak. İhaleyi kazanan firma çalışmalara ilkbaharda başlayacak. İlçemize ve bölge turizmine hayırlı olsun.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın dev projesinin ihalesi yapıldı, sözleşme imzalandı."

Gerede Belediyesi tarafından Esentepe’nin yükünü hafifletecek olan B Tipi Mesire Alanı projesi hayata geçiriliyor. İhalesi 29 Aralık’ta gerçekleştirilen proje için sözleşme imzalandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın ilçeye turizm açısından çok büyük katma değer sağlayacak dev projesi B Tipi Mesire Alanının ihalesi 29 Aralık’ta gerçekleştirildi. İhaleyi alan Mustafa Singer & Rengi İnşaat isimli firma ile 28 Ocak 2021 tarihinde projenin sözleşmesi imzalandı.

Yapılan ihale kapsamında, Orman İşletmesinden tahsis olarak alınan alanda uygulanmak üzere 250 metre karelik kır lokantası, 250 metrekarelik kır kahvesi, uçan bisiklet yolu, macera parkı, zıpline, 680 metrekarelik biyolojik gölet, 50 adet piknik ünitesi, 3 adet çocuk oyun alanı, interaktif oyun grubu, 27 adet altıgen kamelya, gezinti ve araç yolları, kayak pisti ve suni tepe, 2 adet mescit-duvar saati, WC, giriş takı-güvenlik binası, aydınlatma üniteleri ve cep otoparklar yapılacak. Yüklenici firma, projeyi teslim tarihinden itibaren 590 gün içerisinde tamamlayacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, mesire alanının içerisinde bölgemizde hiç bulunmayan Uçan Bisiklet Yolu ve Macera Parkı olmak üzere birbirinden güzel ve eğlenceli oyun gruplarının yer alacağını da belirtti.

Başkan Allar, konuya dair şu bilgileri aktardı; “Projelerimiz arasında yer alan dev projemizi ihaleye çıktık, ihaleyi alan firmaya ve ilçemize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Projemiz İlçemizin Turizmi açısından büyük katkı sağlayacak, çocuklarımız ve aileleri mesire alanı içerisinde hem eğlenecekler, hem temiz hava almanın keyfini yaşayacaklar.

Özellikle belirtmek isterim ki mesire alanımızın içerisinde çocuklarımız için; bölgemizde hiç bulunmayan Uçan Bisiklet Yolu ve Macera Parkı olmak üzere birbirinden güzel ve eğlenceli oyun grupları yer alacak. İhaleyi kazanan firma çalışmalara ilkbaharda başlayacak. İlçemize ve bölge turizmine hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.