Gerede Kaymakamlığı: 'Ülke genelinde başlatıldı'

YAŞAM 19.08.2021 - 13:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1982+ kez okundu.
 

Gerede Kaymakamlığı: 'Ülke genelinde başlatıldı'

"Gerede Kaymakamlığı, herkesi afet bölgeleri için düzenlenen yardım kampanyasına katılmaya davet etti."
Gerede Kaymakamlığından yapılan açıklamada, meydana gelen yangın ve sel felaketlerinden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi. Gerede Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yardım kampanyasına ait IBAN numaralarına nakdi yardım yapabileceği gibi “YANGIN” ya da “SEL” yazıp 10 TL karşığında 1866’ya sms atarakta yardım edilebileceği kaydedildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Son zamanlarda ülkemizin karşı karşıya kaldığı orman yangınları ile sel afetlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetlerden zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi ve vatandaşlarımızın yaralarının sarılması amacıyla Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşları vasıtasıyla ülke genelinde yardım kampanyası başlatılmıştır," sözlerine yer verildi. Öte yandan açıklamada, nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşların AFAD Başkanlığınca açılan yedi yardım kampanyasına ait IBAN numaralarına nakdi yardım yapabileceği gibi “YANGIN” ya da “SEL” yazıp (1 sms 10 TL) 1866’ya sms yoluyla da yardımda bulunulabileceğinin mümkün olduğu kaydedildi. Gerede Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "Ayrıca belirli bir koordinasyon içerisinde olmaksızın sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler veya vatandaşlarımızın birbirinden bağımsız ve habersiz şekilde yapacakları yardım faaliyetlerinin afetzedelerin ihtiyaçlarının doğru zamanda ve miktarda karşılanması konusunda yetersiz kalmaması ve afetler ile afet kaynaklı tahribatın ortadan kaldırılmasıyla mücadele sürecinin olumsuz etkilenmemesi amacıyla AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda afet bölgelerinde oluşturulan depolara ayni yardımların teslim edilmesi sağlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur,” denildi.
"Gerede Kaymakamlığı, herkesi afet bölgeleri için düzenlenen yardım kampanyasına katılmaya davet etti."

Gerede Kaymakamlığından yapılan açıklamada, meydana gelen yangın ve sel felaketlerinden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Gerede Kaymakamlığından yapılan açıklamada, yardım kampanyasına ait IBAN numaralarına nakdi yardım yapabileceği gibi “YANGIN” ya da “SEL” yazıp 10 TL karşığında 1866’ya sms atarakta yardım edilebileceği kaydedildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Son zamanlarda ülkemizin karşı karşıya kaldığı orman yangınları ile sel afetlerinin meydana getirdiği tahribatın giderilmesi ve afetlerden zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi ve vatandaşlarımızın yaralarının sarılması amacıyla Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşları vasıtasıyla ülke genelinde yardım kampanyası başlatılmıştır," sözlerine yer verildi.

Öte yandan açıklamada, nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşların AFAD Başkanlığınca açılan yedi yardım kampanyasına ait IBAN numaralarına nakdi yardım yapabileceği gibi “YANGIN” ya da “SEL” yazıp (1 sms 10 TL) 1866’ya sms yoluyla da yardımda bulunulabileceğinin mümkün olduğu kaydedildi.

Gerede Kaymakamlığından yapılan açıklamada; "Ayrıca belirli bir koordinasyon içerisinde olmaksızın sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler veya vatandaşlarımızın birbirinden bağımsız ve habersiz şekilde yapacakları yardım faaliyetlerinin afetzedelerin ihtiyaçlarının doğru zamanda ve miktarda karşılanması konusunda yetersiz kalmaması ve afetler ile afet kaynaklı tahribatın ortadan kaldırılmasıyla mücadele sürecinin olumsuz etkilenmemesi amacıyla AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda afet bölgelerinde oluşturulan depolara ayni yardımların teslim edilmesi sağlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur,” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.