Gerede'den Türkiye üçüncülüğü geldi!

EĞİTİM 18.04.2019 - 09:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1925+ kez okundu.
 

Gerede'den Türkiye üçüncülüğü geldi!

"Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu´nun (TÜBİTAK) her yıl düzenlediği 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finalinin yapılmasının ardından sona erdi."
TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Türkiye Finallerinde Gerede’mizden Türkiye üçüncülüğü başarısı geldi. TUBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında İ.H. Koçbeyoğlu MTAL öğrencisi Kezban Er, danışman hocası Mustafa Pirdal gözetiminde, X kuşağından Z kuşağına sosyal medya paylaşımlarının değerlerimiz açısından karşılaştırılması projesi ile değerler eğitimi alanında Türkiye üçüncülüğü elde etti. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu´nun (TÜBİTAK) her yıl düzenlediği 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finalinin yapılmasının ardından sona erdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Yarışma, genç beyinleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere yaratıcı çözümler üretebilen, 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireylerin yetişmesini sağlamak, problemin tanımlanmasında, kullanılacak materyallerde ve gerçekleştirilecek çözüm yöntemleri noktasında “özgün fikir” üretebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda İlçemiz Gerede´yi temsilen katılan okullarımızdan İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu MTAL, öğretmeni Mustafa Pirdal´ın danışmanlığında, öğrenci Kezban Er´in, değerler eğitimi alanında yapmış olduğu proje ile TUBİTAK Ankara Bölge Yarışmasında birinci olmuş ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Ankara TOBB´da gerçekleştirilen Türkiye finalinde Kezban ER, ´X kuşağından Z kuşağına sosyal medya paylaşımlarının değerlerimiz açısından karşılaştırılması´ projesi ile değerler eğitimi alanında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Bu başarısından dolayı öğrencimizi, emeği geçen öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.
"Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu´nun (TÜBİTAK) her yıl düzenlediği 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finalinin yapılmasının ardından sona erdi."

TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Türkiye Finallerinde Gerede’mizden Türkiye üçüncülüğü başarısı geldi.

TUBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında İ.H. Koçbeyoğlu MTAL öğrencisi Kezban Er, danışman hocası Mustafa Pirdal gözetiminde, X kuşağından Z kuşağına sosyal medya paylaşımlarının değerlerimiz açısından karşılaştırılması projesi ile değerler eğitimi alanında Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu´nun (TÜBİTAK) her yıl düzenlediği 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finalinin yapılmasının ardından sona erdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Yarışma, genç beyinleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere yaratıcı çözümler üretebilen, 21. Yüzyıl becerilerine sahip bireylerin yetişmesini sağlamak, problemin tanımlanmasında, kullanılacak materyallerde ve gerçekleştirilecek çözüm yöntemleri noktasında “özgün fikir” üretebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu kapsamda İlçemiz Gerede´yi temsilen katılan okullarımızdan İbrahim Hilmi Koçbeyoğlu MTAL, öğretmeni Mustafa Pirdal´ın danışmanlığında, öğrenci Kezban Er´in, değerler eğitimi alanında yapmış olduğu proje ile TUBİTAK Ankara Bölge Yarışmasında birinci olmuş ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Ankara TOBB´da gerçekleştirilen Türkiye finalinde Kezban ER, ´X kuşağından Z kuşağına sosyal medya paylaşımlarının değerlerimiz açısından karşılaştırılması´ projesi ile değerler eğitimi alanında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Bu başarısından dolayı öğrencimizi, emeği geçen öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.