Gerede’de yayla parsel satış ihalesi yapıldı

EKONOMİ 30.06.2021 - 11:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2463+ kez okundu.
 

Gerede’de yayla parsel satış ihalesi yapıldı

"Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Belediye tarafından satışa çıkarılan 4 Şehir Yaylasında satışlar ihale usulü ile tamamlandı."
Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Belediye tarafından satışa çıkarılan 4 Şehir Yaylasında 3.satışlar tamamlandı. Bucak, Hasbeyler, Rumşah ve Seviller Yaylarında bulunan toplam 62 parsel ihale ile satışa sunuldu. İhaleler 22,23 ve 24 Haziran tarihlerinde Gerede Belediyesi Meclis Salonunda Covid-19 tedbirleri kapsamında, encümen huzurunda yapıldı. İhalelere katılım oldukça yüksek olurken, satışa sunulan 62 parselin tamamı satıldı. İhaleler; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükümlerine göre açık teklif artırma usulüyle gerçekleştirildi. Açık artırma usulü ile satın alınan parsellerin ihale süreci tamamlandığında hak sahiplerine tapu devirleri gerçekleştirilecek.  
"Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Belediye tarafından satışa çıkarılan 4 Şehir Yaylasında satışlar ihale usulü ile tamamlandı."

Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Belediye tarafından satışa çıkarılan 4 Şehir Yaylasında 3.satışlar tamamlandı.

Bucak, Hasbeyler, Rumşah ve Seviller Yaylarında bulunan toplam 62 parsel ihale ile satışa sunuldu. İhaleler 22,23 ve 24 Haziran tarihlerinde Gerede Belediyesi Meclis Salonunda Covid-19 tedbirleri kapsamında, encümen huzurunda yapıldı.
İhalelere katılım oldukça yüksek olurken, satışa sunulan 62 parselin tamamı satıldı.

İhaleler; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükümlerine göre açık teklif artırma usulüyle gerçekleştirildi. Açık artırma usulü ile satın alınan parsellerin ihale süreci tamamlandığında hak sahiplerine tapu devirleri gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.