Gerede'de, kaç odada yapılacak?

YAŞAM 15.01.2021 - 10:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3067+ kez okundu.
 

Gerede'de, kaç odada yapılacak?

"Bolu Valisi Ahmet Ümit yayınladığı açıklama ile Bolu genelinde 179 Covit-19 aşı odasında aşılama işleminin başladığını duyurdu. "
Bolu Valisi Ahmet Ümit, 14 Ocak itibariyle İl Sağlık Müdürlüğü’nün Bolu genelinde planladığı toplam 179 Covit-19 odasında Covit-19 aşılama işleminin başladığını belirtti. Gerede Devlet Hastanesinde de oluşturulan COVID-19 aşı odaları ile saat 24:00’e kadar aşı hizmetlerinin devam edeceği öğrenilirken, ilçemizde oluşturulan 10 aşı odasında da gece saatlerine kadar aşı olunabilecek. Bolu Valisi Ahmet Ümit yaptığı açıklamada, vatandaşların MHRS web, MHRS mobil, ALO 182 veya e-Nabız üzerinden veya doğrudan, kendisine en yakın sağlık kurumundan randevu alarak aşılarını olabilecekleri belirti.  Gerede Devlet Hastanesinde de oluşturulan COVID-19 aşı odaları ile saat 24:00’e kadar aşı hizmetlerinin devam edeceğini dile getiren Vali Ümit aşı ile ilgili yayınladığı açıklamada; “Sağlık Müdürlüğümüzün ilimiz genelinde planladığı toplam 179 Covid-19 Aşı Odasında uygulanmaya başlandı. Pandeminin ehemmiyeti sebebiyle aşıya ulaşımda şeffaflık ilkesinin ihlal edilmemesi amacıyla aşılama işlemlerine Sağlık Bakanlığının belirlediği öncelik sırasına uygun olarak önce Sağlık çalışanlarımızdan başlanmıştır. İl Sağlık Müdürlüğümüzün kontrolünde, Aile Hekimliği Birimlerinde 103,Toplum Sağlığı Merkezlerinde 3, Entegre İlçe Hastanesinde 3, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 20, İzzet Baysal Devlet Hastanesinde 20 (Köroğlu Ünitesi 10, Merkez Ünite-Kalıcı Konutlar 10), Gerede Devlet Hastanesinde 10, Mudurnu İlçe Devlet Hastanesinde 5, İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 15 olmak üzere toplam 179 COVID-19 Aşı Odasında saat 24:00’e kadar aşı hizmetleri verilmeye devam edecektir,” sözlerine yer verdi. Yine edinilen bilgilere göre; vatandaşlar; MHRS web, MHRS mobil, ALO 182 veya e-Nabız üzerinden veya kendisine en yakın sağlık kurumundan da randevu alarak aşı olabilecek. Öte yandan aşı sıralaması ise ASI boşluk TC Kimlik No boşluk TC Kimlik Seri No’nun son 4 hanesi 2023’e SMS gönderilerek veya e-nabız sisteminden öğrenilebilecek.
"Bolu Valisi Ahmet Ümit yayınladığı açıklama ile Bolu genelinde 179 Covit-19 aşı odasında aşılama işleminin başladığını duyurdu. "

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 14 Ocak itibariyle İl Sağlık Müdürlüğü’nün Bolu genelinde planladığı toplam 179 Covit-19 odasında Covit-19 aşılama işleminin başladığını belirtti.

Gerede Devlet Hastanesinde de oluşturulan COVID-19 aşı odaları ile saat 24:00’e kadar aşı hizmetlerinin devam edeceği öğrenilirken, ilçemizde oluşturulan 10 aşı odasında da gece saatlerine kadar aşı olunabilecek.


Bolu Valisi Ahmet Ümit yaptığı açıklamada, vatandaşların MHRS web, MHRS mobil, ALO 182 veya e-Nabız üzerinden veya doğrudan, kendisine en yakın sağlık kurumundan randevu alarak aşılarını olabilecekleri belirti. 

Gerede Devlet Hastanesinde de oluşturulan COVID-19 aşı odaları ile saat 24:00’e kadar aşı hizmetlerinin devam edeceğini dile getiren Vali Ümit aşı ile ilgili yayınladığı açıklamada; “Sağlık Müdürlüğümüzün ilimiz genelinde planladığı toplam 179 Covid-19 Aşı Odasında uygulanmaya başlandı. Pandeminin ehemmiyeti sebebiyle aşıya ulaşımda şeffaflık ilkesinin ihlal edilmemesi amacıyla aşılama işlemlerine Sağlık Bakanlığının belirlediği öncelik sırasına uygun olarak önce Sağlık çalışanlarımızdan başlanmıştır.

İl Sağlık Müdürlüğümüzün kontrolünde, Aile Hekimliği Birimlerinde 103,Toplum Sağlığı Merkezlerinde 3, Entegre İlçe Hastanesinde 3, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 20, İzzet Baysal Devlet Hastanesinde 20 (Köroğlu Ünitesi 10, Merkez Ünite-Kalıcı Konutlar 10), Gerede Devlet Hastanesinde 10, Mudurnu İlçe Devlet Hastanesinde 5, İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 15 olmak üzere toplam 179 COVID-19 Aşı Odasında saat 24:00’e kadar aşı hizmetleri verilmeye devam edecektir,” sözlerine yer verdi.

Yine edinilen bilgilere göre; vatandaşlar; MHRS web, MHRS mobil, ALO 182 veya e-Nabız üzerinden veya kendisine en yakın sağlık kurumundan da randevu alarak aşı olabilecek.

Öte yandan aşı sıralaması ise ASI boşluk TC Kimlik No boşluk TC Kimlik Seri No’nun son 4 hanesi 2023’e SMS gönderilerek veya e-nabız sisteminden öğrenilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.