Gerede'de her gün 130 aileye..

YAŞAM 06.05.2021 - 05:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2862+ kez okundu.
 

Gerede'de her gün 130 aileye..

​"Gerede Belediyesi aşevinde yapılan yemekler ihtiyaç sahiplerine kapı kapı ulaştırılıyor."
Hayırseverlerin destekleriyle Gerede Belediyesi Aşevinde yapılan yemekler ihtiyaç sahiplerine kapı kapı ulaştırılmaya devam ediyor. Gerede Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale gelen aş evi hizmeti bu yılda devam ediyor. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile aşevinin çalışma sistemi değişerek yemekler evlere gitmeye başlamıştı. Bu yılda Aşevinde hazırlanan sıcak aşlar Ramazan’ın ilk gününden itibaren; Belediye personeli aracılığı ile sefer taslarında ev ev, kapı kapı ulaştırılmaya devam ediyor. Yaklaşık 130 aile kapılarına kadar gelen bu hizmet için başta Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Belediye personeline teşekkür ediyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, dağıtımda emeği geçen personele ve vesile olan hayırseverlere de teşekkür etti. Başkan Allar, açıklamasında; ‘’Belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelere sıcak aş ile destek olmaya devam ediyoruz. Yaşlılarımıza ve evinde yemek yapamayan hemşehrilerimize, aş evimizde yapılan sıcak aşlarımızı Ramazan’ın ilk gününde itibaren ulaştırıyoruz. Personelimiz tarafından özenle hazırlanan yemekler, ekiplerimiz tarafından hemşehrilerimizin kapısına kadar ulaştırılıyor. Emeği geçen tüm personelime ve hayırsever hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum," sözlerine yer verdi.
​"Gerede Belediyesi aşevinde yapılan yemekler ihtiyaç sahiplerine kapı kapı ulaştırılıyor."

Hayırseverlerin destekleriyle Gerede Belediyesi Aşevinde yapılan yemekler ihtiyaç sahiplerine kapı kapı ulaştırılmaya devam ediyor.

Gerede Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale gelen aş evi hizmeti bu yılda devam ediyor. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile aşevinin çalışma sistemi değişerek yemekler evlere gitmeye başlamıştı. Bu yılda Aşevinde hazırlanan sıcak aşlar Ramazan’ın ilk gününden itibaren; Belediye personeli aracılığı ile sefer taslarında ev ev, kapı kapı ulaştırılmaya devam ediyor.
Yaklaşık 130 aile kapılarına kadar gelen bu hizmet için başta Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Belediye personeline teşekkür ediyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, dağıtımda emeği geçen personele ve vesile olan hayırseverlere de teşekkür etti.

Başkan Allar, açıklamasında; ‘’Belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelere sıcak aş ile destek olmaya devam ediyoruz. Yaşlılarımıza ve evinde yemek yapamayan hemşehrilerimize, aş evimizde yapılan sıcak aşlarımızı Ramazan’ın ilk gününde itibaren ulaştırıyoruz. Personelimiz tarafından özenle hazırlanan yemekler, ekiplerimiz tarafından hemşehrilerimizin kapısına kadar ulaştırılıyor. Emeği geçen tüm personelime ve hayırsever hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.