Gerede'de hangi gün kurulacak?

YAŞAM 20.05.2021 - 11:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3182+ kez okundu.
 

Gerede'de hangi gün kurulacak?

"Gerede Belediyesi, kademeli normalleşme tedbirleri dahilinde ilçede kurulan pazarın gününde yeni bir düzenlemeye daha gitti."
Gerede Belediyesi, kademeli normalleşme tedbirleri genelgesi ile birlikte alınan kararlar neticesinde ilçede kurulan pazarın gününde düzenlemeye gitti. Gerede Belediyesi, Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı kısıtlaması olduğundan dolayı pazarın Cuma günü kurulması yönünde karar aldı. Gerede Belediyesi yaptığı duyuruda; “Kademeli normalleşme genelgesi tedbirleri neticesinde ilçemizde Kapalı Hal Pazarı 21 Mayıs 2021 tarihinden itibaren yeni bir karar alınana kadar cuma günleri kurulacaktır. Halkımıza önemle duyurulur” denildi. Gerede’de kurulan Hayvan Pazarı ise Bolu Valiliği tarafından alınan karar neticesinde ikinci bir emre kadar kurulmayacaktır. Cuma gününe alınan pazar için vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.
"Gerede Belediyesi, kademeli normalleşme tedbirleri dahilinde ilçede kurulan pazarın gününde yeni bir düzenlemeye daha gitti."

Gerede Belediyesi, kademeli normalleşme tedbirleri genelgesi ile birlikte alınan kararlar neticesinde ilçede kurulan pazarın gününde düzenlemeye gitti.

Gerede Belediyesi, Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı kısıtlaması olduğundan dolayı pazarın Cuma günü kurulması yönünde karar aldı. Gerede Belediyesi yaptığı duyuruda; “Kademeli normalleşme genelgesi tedbirleri neticesinde ilçemizde Kapalı Hal Pazarı 21 Mayıs 2021 tarihinden itibaren yeni bir karar alınana kadar cuma günleri kurulacaktır. Halkımıza önemle duyurulur” denildi.

Gerede’de kurulan Hayvan Pazarı ise Bolu Valiliği tarafından alınan karar neticesinde ikinci bir emre kadar kurulmayacaktır. Cuma gününe alınan pazar için vatandaşların koronavirüs tedbirlerine uymaları ve özen göstermeleri konusunda da yetkililer tarafından uyarı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.