Gerede'de 450 öğrenciye..

EĞİTİM 09.01.2021 - 13:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1704+ kez okundu.
 

Gerede'de 450 öğrenciye..

"Eğitimin her alanında gerek sosyal ve kültürel gerekse eğitim araç gereçlerinin yanı sıra eğitim öğretim için kendisine gelen talepleri yerine getiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, eğitim için yine kolları sıvadı."
Göreve geldiği günden bugüne eğitime desteğini sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar eğitim için yine kolları sıvadı. Gerek sosyal ve kültürel faaliyet gerekse eğitim araç gereçlerinin yanı sıra eğitim-öğretim için kendisine gelen tüm talepleri yerine getiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bu kez 8.sınıflar için ilçedeki tüm okulları kapsayacak şekilde kitap bastırdı.  Gerede'de Liseye Geçiş Sınavına girecek sekiz ortaokulun sekizinci sınıfında okuyan 450 öğrenciye Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından LGS sınav kitabı hediye edildi. Kapağında Başkan Allar'ın resminin ve Belediye logosunun yer aldığı özel baskı kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde okul müdürlerine verildi. Eğitimin her alanında gerek sosyal ve kültürel gerekse eğitim araç gereçlerinin yanı sıra eğitim öğretim için kendisine gelen talepleri yerine getiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu kez sekizinci sınıflar için ilçedeki tüm okulları kapsayacak şekilde kitap bastırdı. Bastırılan kitap tüm dersleri kapsıyor ve Liseye Geçiş Sınavına hazırlanan öğrencilere ekstra soru çözmeleri için olanak sağlıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp'a yapılan ziyarette teslim edilen kitaplar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla ilçede bulunan okullara teslim edilerek öğrencilere ulaştırılacak. Kitapların teslimi sonrası açıklama yapan Başkan Allar, “Belediyemizce eğitime desteğimizi pandemi döneminde de sürdürüyoruz. Şu anda online eğitime devam eden öğrencilerimize katkı sağlamak için özellikle Liseye Geçiş Sınavına girecek sekizinci sınıf öğrencilerimize verilmek üzere Belediyemiz tarafından yaptırdığımız tüm dersleri kapsayan soru bankası kitaplarını Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp'a yaptığımız ziyarette okul müdürlerimize teslim ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla kitaplar öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Bu vesile ile tüm fedakâr öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu. İlçede 8 ortaokulda 450 8. sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.  
"Eğitimin her alanında gerek sosyal ve kültürel gerekse eğitim araç gereçlerinin yanı sıra eğitim öğretim için kendisine gelen talepleri yerine getiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, eğitim için yine kolları sıvadı."

Göreve geldiği günden bugüne eğitime desteğini sürdüren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar eğitim için yine kolları sıvadı.

Gerek sosyal ve kültürel faaliyet gerekse eğitim araç gereçlerinin yanı sıra eğitim-öğretim için kendisine gelen tüm talepleri yerine getiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar bu kez 8.sınıflar için ilçedeki tüm okulları kapsayacak şekilde kitap bastırdı. 

Gerede'de Liseye Geçiş Sınavına girecek sekiz ortaokulun sekizinci sınıfında okuyan 450 öğrenciye Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından LGS sınav kitabı hediye edildi. Kapağında Başkan Allar'ın resminin ve Belediye logosunun yer aldığı özel baskı kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde okul müdürlerine verildi.

Eğitimin her alanında gerek sosyal ve kültürel gerekse eğitim araç gereçlerinin yanı sıra eğitim öğretim için kendisine gelen talepleri yerine getiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bu kez sekizinci sınıflar için ilçedeki tüm okulları kapsayacak şekilde kitap bastırdı. Bastırılan kitap tüm dersleri kapsıyor ve Liseye Geçiş Sınavına hazırlanan öğrencilere ekstra soru çözmeleri için olanak sağlıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp'a yapılan ziyarette teslim edilen kitaplar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla ilçede bulunan okullara teslim edilerek öğrencilere ulaştırılacak.

Kitapların teslimi sonrası açıklama yapan Başkan Allar, “Belediyemizce eğitime desteğimizi pandemi döneminde de sürdürüyoruz. Şu anda online eğitime devam eden öğrencilerimize katkı sağlamak için özellikle Liseye Geçiş Sınavına girecek sekizinci sınıf öğrencilerimize verilmek üzere Belediyemiz tarafından yaptırdığımız tüm dersleri kapsayan soru bankası kitaplarını Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp'a yaptığımız ziyarette okul müdürlerimize teslim ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla kitaplar öğrencilerimize ulaştırılacaktır. Bu vesile ile tüm fedakâr öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

İlçede 8 ortaokulda 450 8. sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.