Federasyon, Gerede'ye çıkarma yaptı

EKONOMİ 20.09.2021 - 10:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2016+ kez okundu.
 

Federasyon, Gerede'ye çıkarma yaptı

"Ankara’da kurulan ve başkentte yaşayan Boluluları bir araya getirerek, hemşehricilik bilincini artıran ve önemli organizasyonlara imza atan Bolu Federasyonu yönetimi, Gerede'ye gelerek bir takım görüşmelerde bulundu."
Bolu Federasyonu yönetim kurulundan oluşan kalabalık bir heyet hafta sonunda ilçemize bir dizi ziyarette bulundu. Ankara’da kurulan ve başkentte yaşayan Boluluları da bir araya getirerek, hemşehricilik bilincini artıran ve önemli organizasyonlara da imza atan Bolu Federasyonu yönetimi, kalabalık isimler eşliğinde geleneksel panayırlar vesilesiyle Geredemize ziyarette bulundu. Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Altıntaş, Geredeliler Dernek Başkanı Cafer Alagöz, Bolu Derneği Başkanı İsmail Aksoy, Dörtdivan Derneği Başkanı İsmail Canalp, Mengen Derneği Başkanı Mehmet Çalışır ve Kıbrıscık Derneği Başkanı Gürol Motur’un da hazır bulunduğu Bolu Federasyonu Yönetimi, Başkanı Doç.Dr. Murat Doğanay ile beraber hafta sonunda ilçemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin’i ziyaret eden heyet daha sonrasında Arasta Projesinin ilk etabını ve Tarihi Kiliseli Han’ı yerinde inceledi. Özellikle bitme aşamasına gelen Arasta projesinin ilk etabından etkilendikleri gözlenen heyet; tüm arasta projesinin hayata geçirilmesiyle Gerede’nin Ankara açısından çok önemli bir turizm çekim merkezi olacağını belirtti. Gerede’ye böylesi güzel yatırımların sadece ilçeye değil Bolu’muza da değer kazandırdığının altını çizen heyet, sanayi alanındaki yatırımların yanına turizm alanında da ciddi katkı sağlayacağına işaret etti. Bolu Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Murat Doğanay, heyet adına yaptığı konuşmada, Gerede adına sağlanan birlik ve beraberlikle çok daha güzel projelerin hayata geçirilmesinde sivil toplum kuruluşları olarak ilgili idarecilere her zaman destek vereceklerini iletti. BOLU FEDERASYONU; Genç yaşına rağmen alanında sunduğu ve hayata geçirdiği önemli projeleri ile de isminden dönem dönem bahsettiren, akîl isimlerden sevilen hemşehrimiz Doç.Dr. Murat Doğanay’ın başkanlığını yaptığı Bolu Federasyonu, 2015 yılında kuruldu. Bolu Merkez, Gerede, Dörtdivan, Göynük, Mengen, Seben, Yeniçağa ve Kıbrıscık ilçe derneklerinden oluşan Bolu Federasyonu özellikle Ankara’daki hemşehri dernekleri arasında sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip. Öte yandan başkent Ankara’da 150 bine yakın Bolulu hemşehrimizin olduğu tahmin edilirken, bu rakamın çoğunluğunu ise Geredeliler oluşturuyor.
"Ankara’da kurulan ve başkentte yaşayan Boluluları bir araya getirerek, hemşehricilik bilincini artıran ve önemli organizasyonlara imza atan Bolu Federasyonu yönetimi, Gerede'ye gelerek bir takım görüşmelerde bulundu."

Bolu Federasyonu yönetim kurulundan oluşan kalabalık bir heyet hafta sonunda ilçemize bir dizi ziyarette bulundu.

Ankara’da kurulan ve başkentte yaşayan Boluluları da bir araya getirerek, hemşehricilik bilincini artıran ve önemli organizasyonlara da imza atan Bolu Federasyonu yönetimi, kalabalık isimler eşliğinde geleneksel panayırlar vesilesiyle Geredemize ziyarette bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Altıntaş, Geredeliler Dernek Başkanı Cafer Alagöz, Bolu Derneği Başkanı İsmail Aksoy, Dörtdivan Derneği Başkanı İsmail Canalp, Mengen Derneği Başkanı Mehmet Çalışır ve Kıbrıscık Derneği Başkanı Gürol Motur’un da hazır bulunduğu Bolu Federasyonu Yönetimi, Başkanı Doç.Dr. Murat Doğanay ile beraber hafta sonunda ilçemizi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin’i ziyaret eden heyet daha sonrasında Arasta Projesinin ilk etabını ve Tarihi Kiliseli Han’ı yerinde inceledi.

Özellikle bitme aşamasına gelen Arasta projesinin ilk etabından etkilendikleri gözlenen heyet; tüm arasta projesinin hayata geçirilmesiyle Gerede’nin Ankara açısından çok önemli bir turizm çekim merkezi olacağını belirtti. Gerede’ye böylesi güzel yatırımların sadece ilçeye değil Bolu’muza da değer kazandırdığının altını çizen heyet, sanayi alanındaki yatırımların yanına turizm alanında da ciddi katkı sağlayacağına işaret etti.

Bolu Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Murat Doğanay, heyet adına yaptığı konuşmada, Gerede adına sağlanan birlik ve beraberlikle çok daha güzel projelerin hayata geçirilmesinde sivil toplum kuruluşları olarak ilgili idarecilere her zaman destek vereceklerini iletti.

BOLU FEDERASYONU;

Genç yaşına rağmen alanında sunduğu ve hayata geçirdiği önemli projeleri ile de isminden dönem dönem bahsettiren, akîl isimlerden sevilen hemşehrimiz Doç.Dr. Murat Doğanay’ın başkanlığını yaptığı Bolu Federasyonu, 2015 yılında kuruldu.

Bolu Merkez, Gerede, Dörtdivan, Göynük, Mengen, Seben, Yeniçağa ve Kıbrıscık ilçe derneklerinden oluşan Bolu Federasyonu özellikle Ankara’daki hemşehri dernekleri arasında sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip. Öte yandan başkent Ankara’da 150 bine yakın Bolulu hemşehrimizin olduğu tahmin edilirken, bu rakamın çoğunluğunu ise Geredeliler oluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.