Ersan Alioğlu intihar mı etti?

YAŞAM 25.06.2021 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2733+ kez okundu.
 

Ersan Alioğlu intihar mı etti?

"Necati Şaşmaz’ın avukatının sır ölümü, başlığıyla ulusal basının internet sitelerine düşen haberlere göre, Ersan Alioğlu'nun ölümünün intihar kaynaklı olabileceği iddia edildi."
Gerede eski belediye başkanlarından ve kimi kesimlerde “efsane başkan” olarakta anılan Halil Alioğlu'nun hukukçu oğlu Ersan Alioğlu'nun vefat haberi, sevenleri kadar Gerede kamuoyunda da üzüntü ile karşılanmıştı. Dün ebedi istirahatgahına defnedilen Ersan Alioğlu'nun ani ölümünün, bazı iddiları da beraberinde getirdiği öğrenildi. DHA mahreçli yaygın basının az evvel internet sitelerine düşen haberlere göre, Ersan Alioğlu'nun ölümünün intihar kaynaklı olabileceği kuşkusu aktarıldı. Öte yandan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da Hüseyin Ersan Alioğlu'nun ölüme ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi. "Necati Şaşmaz’ın avukatının sır ölümü" başlığıyla ulusal basının internet sitelerine düşen haberlere göre, Ersan Alioğlu'nun ölümünün intihar kaynaklı olabileceği iddia edildi. Ramazan Eğri, Murat Korkmaz ve Gamze Şimşek ortak imzası ve DHA mahreciyle çoğu ulusal basının da internet sitelerine düşen haberlerde şu ifadeler yer aldı; Necati Şaşmaz’ın avukatının sır ölümü Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin de avukatlığını yapan Hüseyin Ersan Alioğlu, Kadıköy'de kaldığı rezidansın 5. katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Merdivenköy Mahallesi Seyhan Sokak'ta bulunan rezidanstaki olay geçtiğimiz çarşamba günü meydana geldi. İddiaya göre, Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin de avukatlığını yapan Hüseyin Ersan Alioğlu (39), kaldığı rezidansın 5. katından atladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Alioğlu yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yakınlarının emniyette verdiği ifadede, Alioğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle son günlerde psikolojisinin bozuk olduğunu söyledikleri öğrenildi. Alioğlu'nun cenazesi dün Gerede'de defnedildi. Bu arada Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Hüseyin Ersan Alioğlu'nun ölüme ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.
"Necati Şaşmaz’ın avukatının sır ölümü, başlığıyla ulusal basının internet sitelerine düşen haberlere göre, Ersan Alioğlu'nun ölümünün intihar kaynaklı olabileceği iddia edildi."

Gerede eski belediye başkanlarından ve kimi kesimlerde “efsane başkan” olarakta anılan Halil Alioğlu'nun hukukçu oğlu Ersan Alioğlu'nun vefat haberi, sevenleri kadar Gerede kamuoyunda da üzüntü ile karşılanmıştı.

Dün ebedi istirahatgahına defnedilen Ersan Alioğlu'nun ani ölümünün, bazı iddiları da beraberinde getirdiği öğrenildi.

DHA mahreçli yaygın basının az evvel internet sitelerine düşen haberlere göre, Ersan Alioğlu'nun ölümünün intihar kaynaklı olabileceği kuşkusu aktarıldı.
Öte yandan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da Hüseyin Ersan Alioğlu'nun ölüme ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

"Necati Şaşmaz’ın avukatının sır ölümü" başlığıyla ulusal basının internet sitelerine düşen haberlere göre, Ersan Alioğlu'nun ölümünün intihar kaynaklı olabileceği iddia edildi.

Ramazan Eğri, Murat Korkmaz ve Gamze Şimşek ortak imzası ve DHA mahreciyle çoğu ulusal basının da internet sitelerine düşen haberlerde şu ifadeler yer aldı;

Necati Şaşmaz’ın avukatının sır ölümü
Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin de avukatlığını yapan Hüseyin Ersan Alioğlu, Kadıköy'de kaldığı rezidansın 5. katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Merdivenköy Mahallesi Seyhan Sokak'ta bulunan rezidanstaki olay geçtiğimiz çarşamba günü meydana geldi. İddiaya göre, Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin de avukatlığını yapan Hüseyin Ersan Alioğlu (39), kaldığı rezidansın 5. katından atladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Alioğlu yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Yakınlarının emniyette verdiği ifadede, Alioğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle son günlerde psikolojisinin bozuk olduğunu söyledikleri öğrenildi. Alioğlu'nun cenazesi dün Gerede'de defnedildi. Bu arada Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Hüseyin Ersan Alioğlu'nun ölüme ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.