En çok azalma!..

YAŞAM 09.03.2021 - 10:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2648+ kez okundu.
 

En çok azalma!..

"İlimiz Bolu en çok azalma görülen iller arasında yer aldı.."
Bolu’da koronvirüs vakaları geçtiğimiz haftalarda yükselişe geçerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kentteki vaka sayılarının en çok azalan iller arasında olduğunu ifade etti. Bakan Koca, "Son haftada 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz ise Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman" açıklamasında bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, son haftada 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı. Koca, "Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım" dedi.
"İlimiz Bolu en çok azalma görülen iller arasında yer aldı.."

Bolu’da koronvirüs vakaları geçtiğimiz haftalarda yükselişe geçerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kentteki vaka sayılarının en çok azalan iller arasında olduğunu ifade etti.

Bakan Koca, "Son haftada 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz ise Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman" açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, son haftada 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı. Koca, "Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.