Dikkat, akşama kadar elektrik yok!

YAŞAM 04.01.2021 - 11:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2057+ kez okundu.
 

Dikkat, akşama kadar elektrik yok!

"SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde elektrik kesintisi yapılacak."
İlçemiz merkezinin bazı noktalarına yarından geçerli olmak üzere akşam saatlerine kadar sekiz saat boyunca cereyan verilemeyeceği öğrenildi. Gerede genelinde enerji ihtiyacı ve ilave şebeke yatırım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle kesintinin yapılacağı yerler arasında Yeni Mahalle yer aldı. Yarın (05 ocak salı) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yaşanacak kesinti için bazı tedbir tavsiyelerinde de bulunuldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Programlı çalı​​​şma saatleri yaklaşık olarak belirlenmişt​​ir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi ​durumunda, siste​me kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketiciler​imizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.
"SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde elektrik kesintisi yapılacak."

İlçemiz merkezinin bazı noktalarına yarından geçerli olmak üzere akşam saatlerine kadar sekiz saat boyunca cereyan verilemeyeceği öğrenildi. Gerede genelinde enerji ihtiyacı ve ilave şebeke yatırım çalışması nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

SEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle kesintinin yapılacağı yerler arasında Yeni Mahalle yer aldı. Yarın (05 ocak salı) 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yaşanacak kesinti için bazı tedbir tavsiyelerinde de bulunuldu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Programlı çalı​​​şma saatleri yaklaşık olarak belirlenmişt​​ir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi ​durumunda, siste​me kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınız​ı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketiciler​imizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.