Daha rahat seyahat etmesini sağlayacak!

YAŞAM 21.06.2021 - 14:55, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2055+ kez okundu.
 

Daha rahat seyahat etmesini sağlayacak!

"Trafiği daha güvenli bir hale getirecek olan dönel kavşak, araçların da daha rahat seyahat etmesini sağlayacak. "
Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kazaların önüne geçilebilmesi için yeni dönel kavşak yapıldı. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; araç trafiğinin yoğun olduğu Üniversite güzergâhında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde kör noktada bulunan mevkie dönel kavşak yapıldı. Yapılan dönel kavşağın bulunduğu noktada daha önce maddi hasarlı kazalar meydana gelmişti, kavşağın hayata geçmesi ile birlikte kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor. Trafiği daha güvenli bir hale getirecek olan dönel kavşak, araçların da daha rahat seyahat etmesini sağlayacak. Dönel kavşağın yapılmasının hemen ardından çevre düzenlemesi de yapılarak dönel kavşak ve etrafı güzel bir görüntüye kavuşacak.
"Trafiği daha güvenli bir hale getirecek olan dönel kavşak, araçların da daha rahat seyahat etmesini sağlayacak. "

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kazaların önüne geçilebilmesi için yeni dönel kavşak yapıldı.

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; araç trafiğinin yoğun olduğu Üniversite güzergâhında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde kör noktada bulunan mevkie dönel kavşak yapıldı.

Yapılan dönel kavşağın bulunduğu noktada daha önce maddi hasarlı kazalar meydana gelmişti, kavşağın hayata geçmesi ile birlikte kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Trafiği daha güvenli bir hale getirecek olan dönel kavşak, araçların da daha rahat seyahat etmesini sağlayacak. Dönel kavşağın yapılmasının hemen ardından çevre düzenlemesi de yapılarak dönel kavşak ve etrafı güzel bir görüntüye kavuşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.