'Çok büyük bir yardım olabilir..'

YAŞAM 26.01.2021 - 13:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1906+ kez okundu.
 

'Çok büyük bir yardım olabilir..'

"Gerede Kaymakamlığı; 'Kuşlar için pencerenizin önüne ekmek kırıntıları serpebilir ya da bahçenizdeki ağaçlara ekmekler asabilirsiniz," dedi."
Gerede Kaymakamlığı, sokak hayvanları için bildiride bulunarak soğuk kış günlerinde yiyecek bırakarak ve vücut ısılarını korumalarına yardımcı olabilecek materyaller bırakılması gerekliliğini hatırlattı. Gerede Kaymakamlığı, sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde hem yiyecek bulmak hem de vücut ısılarını korumak zorunda olduklarına dikkat çekerek; "Sevginizi ve şefkatinizi onların üzerinden çekmeyin. Unutmayın dünya onlarla güzel," sözlerini kullandı. Kaymakamlık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Kar yağdığında sokak hayvanları için yiyecek bulmak mümkün olmuyor. Sokaklarda yaşayan köpek, kedi vs. için kuru alanlara yiyecek bırakabilirsiniz. İçine girebilecekleri minik bir baraka ya da soğuktan koruyacak boş bir kartonu kutuyu yan yatırmak bile çok büyük bir yardım olabilir. Kuşlar için pencerenizin önüne ekmek kırıntıları serpebilir ya da bahçenizdeki ağaçlara ekmekler asabilirsiniz. Tüm canlılar için sevgi temel ihtiyaçtır. Sevginizi ve şefkatinizi onların üzerinden çekmeyin. Unutmayın dünya onlarla güzel,” ifadelerine yer verdi.
"Gerede Kaymakamlığı; 'Kuşlar için pencerenizin önüne ekmek kırıntıları serpebilir ya da bahçenizdeki ağaçlara ekmekler asabilirsiniz," dedi."

Gerede Kaymakamlığı, sokak hayvanları için bildiride bulunarak soğuk kış günlerinde yiyecek bırakarak ve vücut ısılarını korumalarına yardımcı olabilecek materyaller bırakılması gerekliliğini hatırlattı.

Gerede Kaymakamlığı, sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde hem yiyecek bulmak hem de vücut ısılarını korumak zorunda olduklarına dikkat çekerek; "Sevginizi ve şefkatinizi onların üzerinden çekmeyin. Unutmayın dünya onlarla güzel," sözlerini kullandı.

Kaymakamlık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Kar yağdığında sokak hayvanları için yiyecek bulmak mümkün olmuyor. Sokaklarda yaşayan köpek, kedi vs. için kuru alanlara yiyecek bırakabilirsiniz. İçine girebilecekleri minik bir baraka ya da soğuktan koruyacak boş bir kartonu kutuyu yan yatırmak bile çok büyük bir yardım olabilir. Kuşlar için pencerenizin önüne ekmek kırıntıları serpebilir ya da bahçenizdeki ağaçlara ekmekler asabilirsiniz. Tüm canlılar için sevgi temel ihtiyaçtır. Sevginizi ve şefkatinizi onların üzerinden çekmeyin. Unutmayın dünya onlarla güzel,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.