Çek-gönder, halledilir!

YAŞAM 02.04.2021 - 16:04, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2450+ kez okundu.
 

Çek-gönder, halledilir!

"Gerede'deki bu uygulama ile şikâyetlerin doğru birimlere hızlı ve etkin bir biçimde ulaşılması hedefleniyor."
Gerede Belediyesi, Mobil Demokrasi uygulamasına geçti. Vatandaşlar, bu uygulama ile her türlü öneri, dilek ve şikâyetlerini Belediyeye iletebilecek. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkına daha iyi bir hizmet sunmak, vatandaşlarla her zaman iletişimde kalmak amacıyla diğer belediyeler tarafından da kullanılan Mobil Demokrasi uygulamasına geçti. Bu uygulama ile şikâyetlerin doğru birimlere hızlı ve etkin bir biçimde ulaşılması sağlanıyor. Gerede Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Geredeliler, aramızdaki iletişimi daha aktif sağlamak adına biz de Mobil Demokrasi uygulamasında yerimizi aldık.  Önerileriniz, dileklerinizi ÇEK-GÖNDER gönderin. Hemen ilgilenelim! Ayrıca birçok farklı konuda bize ulaşmak için Mobil Demokrasi uygulamasını indir.mobildemokrasi.com adresinden indirebilirsiniz” ifadeleri yer aldı. MOBİL DEMOKRASİ UYGULAMASI NEDİR? Mobil Demokrasi Uygulaması, tüm Türkiye belediyelerinin içinde olduğu mobil etkileşim platformudur. Mobil Demokrasi Türkiye uygulaması her bir ayrı Belediye için mobil belediye uygulaması kullanımı sağlar. Uygulamanın tüm içerikleri online olarak dinamik panel sisteminden güncellenebiliyor. Ayrıca sınırsız alt kullanıcı tanımlayarak, kentin diğer kurum ve kuruluşları da portal içine dâhil edilebiliyor. Böylelikle kent ile ilgili tüm şikayetler belediyelerde toplandığı bir anlayışta, şikayetleri ilgili mercilere yönlendirilebiliyor. (Elektrik idaresi, karayolları vs).
"Gerede'deki bu uygulama ile şikâyetlerin doğru birimlere hızlı ve etkin bir biçimde ulaşılması hedefleniyor."

Gerede Belediyesi, Mobil Demokrasi uygulamasına geçti. Vatandaşlar, bu uygulama ile her türlü öneri, dilek ve şikâyetlerini Belediyeye iletebilecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçe halkına daha iyi bir hizmet sunmak, vatandaşlarla her zaman iletişimde kalmak amacıyla diğer belediyeler tarafından da kullanılan Mobil Demokrasi uygulamasına geçti. Bu uygulama ile şikâyetlerin doğru birimlere hızlı ve etkin bir biçimde ulaşılması sağlanıyor.

Gerede Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Geredeliler, aramızdaki iletişimi daha aktif sağlamak adına biz de Mobil Demokrasi uygulamasında yerimizi aldık.  Önerileriniz, dileklerinizi ÇEK-GÖNDER gönderin. Hemen ilgilenelim! Ayrıca birçok farklı konuda bize ulaşmak için Mobil Demokrasi uygulamasını indir.mobildemokrasi.com adresinden indirebilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

MOBİL DEMOKRASİ UYGULAMASI NEDİR?

Mobil Demokrasi Uygulaması, tüm Türkiye belediyelerinin içinde olduğu mobil etkileşim platformudur. Mobil Demokrasi Türkiye uygulaması her bir ayrı Belediye için mobil belediye uygulaması kullanımı sağlar. Uygulamanın tüm içerikleri online olarak dinamik panel sisteminden güncellenebiliyor. Ayrıca sınırsız alt kullanıcı tanımlayarak, kentin diğer kurum ve kuruluşları da portal içine dâhil edilebiliyor. Böylelikle kent ile ilgili tüm şikayetler belediyelerde toplandığı bir anlayışta, şikayetleri ilgili mercilere yönlendirilebiliyor. (Elektrik idaresi, karayolları vs).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.