Bu fuar bir başka; siz de davetlisiniz!

EKONOMİ 26.01.2021 - 11:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2659+ kez okundu.
 

Bu fuar bir başka; siz de davetlisiniz!

"Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, 2 günlük fuarın bugün başladığını belirterek; "Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır," ifadelerini kullandı."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı duyuruda üyelerinin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla düzenlenen fuara davet etti. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı duyuruda, 2 günlük fuarın bugün başladığını belirterek; "Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır," bilgisini aktardı. Gerede TSO, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “COVID-19 pandemisi ile birlikte dijitalleşme daha da önem kazanmıştır. Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde “TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı” gerçekleştirilecektir. Sanal fuar etkinlikleri kapsamında ülkemizin önde gelen yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ’lerin ihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir. Ayrıca iki gün sürecek webinarlar ile “yazılım”, “e-ticaret” ve “telekomünikasyon” sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örnekleri katılımcılarla paylaşılacaktır. Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır. Etkinlik tüm ziyaretçilere açıktır” ifadelerine yer verdi.
"Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, 2 günlük fuarın bugün başladığını belirterek; "Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır," ifadelerini kullandı."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı duyuruda üyelerinin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla düzenlenen fuara davet etti.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı duyuruda, 2 günlük fuarın bugün başladığını belirterek; "Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır," bilgisini aktardı.

Gerede TSO, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “COVID-19 pandemisi ile birlikte dijitalleşme daha da önem kazanmıştır. Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde “TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarı” gerçekleştirilecektir.

Sanal fuar etkinlikleri kapsamında ülkemizin önde gelen yazılım, telekomünikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ’lerin ihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıca iki gün sürecek webinarlar ile “yazılım”, “e-ticaret” ve “telekomünikasyon” sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örnekleri katılımcılarla paylaşılacaktır. Sanal fuar etkinliği uluslararası niteliği haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır. Etkinlik tüm ziyaretçilere açıktır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.