Başkan, orayı da hizmete açtı!

EKONOMİ 09.06.2021 - 13:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1699+ kez okundu.
 

Başkan, orayı da hizmete açtı!

"Başkan Allar’ın projeleri arasında yer alan Yeni Mahalle Kapalı Semt Pazarı açılarak esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projelerinden bir tanesi daha hayata geçerek, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Gerede Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık bin 100 metrekarelik alanda, pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımı tamamlanarak esnafların ve vatandaşların hizmetine kullanıma sunuldu. Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte; çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar. Daha önce ana cadde üzerine kurulan konfeksiyon ve manifaturacılar da Dereboyu Caddesinde tezgah kurdular. Böylelikle araç trafiği konusunda da düzenleme yapılmış oldu. ESNAF VE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR Yenimahalle Kapalı Pazaryerinin hizmete girmesi ile birlikte; Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Mustafa Allar’a daha önce vaat ettiği projeler gibi bu projenin de hayata geçmesi için teşekkürlerini ilettiler. "VAADİMİZ VARDI" Konuya ilişkin bir açıklama yayımlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, bir projenin daha hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Seçim vaatlerimiz arasında yer alan projelerimizden bir tanesi olan Yenimahalle Kapalı Pazaryerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli esnaflarımıza ve Değerli Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Esnaflarımıza ve hemşehrilerimize bol bereketli, hayırlı işler ve alışverişler diliyorum," sözlerine yer verdi.
"Başkan Allar’ın projeleri arasında yer alan Yeni Mahalle Kapalı Semt Pazarı açılarak esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projelerinden bir tanesi daha hayata geçerek, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gerede Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık bin 100 metrekarelik alanda, pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımı tamamlanarak esnafların ve vatandaşların hizmetine kullanıma sunuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte; çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar. Daha önce ana cadde üzerine kurulan konfeksiyon ve manifaturacılar da Dereboyu Caddesinde tezgah kurdular. Böylelikle araç trafiği konusunda da düzenleme yapılmış oldu.

ESNAF VE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Yenimahalle Kapalı Pazaryerinin hizmete girmesi ile birlikte; Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Mustafa Allar’a daha önce vaat ettiği projeler gibi bu projenin de hayata geçmesi için teşekkürlerini ilettiler.

"VAADİMİZ VARDI"

Konuya ilişkin bir açıklama yayımlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, bir projenin daha hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Seçim vaatlerimiz arasında yer alan projelerimizden bir tanesi olan Yenimahalle Kapalı Pazaryerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli esnaflarımıza ve Değerli Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Esnaflarımıza ve hemşehrilerimize bol bereketli, hayırlı işler ve alışverişler diliyorum," sözlerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.