Başkan kim olacak?

SİYASET 22.02.2021 - 11:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5189+ kez okundu.
 

Başkan kim olacak?

"​Nurettin Doğanay'ın İl Başkanlık görevinden ayrılıp Genel Merkez İl Koordinatörü olmasının ardından başlayan İl Başkanı belirleme çalışmaları tamamlandı. Ankara'da mülakata giden 4 aday içerisinden Ak Parti İl Başkanı olarak atanan isim de belli oldu. "
Uzun zamandır merakla beklenen Ak Parti İl Başkanının kim olacağı sorusu cevabını buldu. 24 Şubat'ta 7. Olağan İl Kongresini yapacak olan Ak Parti'de Suat Güner İl Başkanı olarak delegenin karşısına çıkacak. Ak Parti İl başkanlığını belirlemek için sürdürülen görüşmelerde sona gelindi. Temayül yoklamasında gündeme gelen 14 isim arasından 4 isim Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Görüşmeye çağrılan 4 isim haricinde Nurettin Doğanay’da Erdoğan’la görüştü. Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi. İşte AK Parti Bolu İl Başkanı adayı; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temayül yoklamasında isimleri ön plana çıkan 4 ismi çağırmıştı. Bir süredir Nurettin Doğanay’dan boşalan AK Parti İl Başkanlığına getirilecek ismi belirlemek için yürütülen çalışmalar son aşamasına geldi. Yapılan görüşmeler sonrası ismi gündeme gelen 14 isim üzerinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Merkezi, AK Parti İl Başkanlığı için 4 isim üzerinde karar kılınmıştı. AK Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığı için belirlenen Burak Balaban, Abdullah Uzun, Suat Güner ve Cüneyt Koparan, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İstanbul’da yapılan görüşmeler sonucunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi. Görüşmeden AK Parti Bolu İl Başkanı adayı olarak Suat Güner ismi çıktı. 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan kongrede Suat Güner tek aday olacak. Abdullah Uzun, Burak Balaban, Cüneyt Koparan ve Suat Güner arasında yapılan mulakatta Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu İl Başkanı olarak Suat Güner’ de karar kıldı. 24 Şubat'ta, 17 Temmuz Spor Salonunda yapılacak olan kongreye Suat Güner'in başkanlığında tek listeyle gidilecek.
"​Nurettin Doğanay'ın İl Başkanlık görevinden ayrılıp Genel Merkez İl Koordinatörü olmasının ardından başlayan İl Başkanı belirleme çalışmaları tamamlandı. Ankara'da mülakata giden 4 aday içerisinden Ak Parti İl Başkanı olarak atanan isim de belli oldu. "

Uzun zamandır merakla beklenen Ak Parti İl Başkanının kim olacağı sorusu cevabını buldu. 24 Şubat'ta 7. Olağan İl Kongresini yapacak olan Ak Parti'de Suat Güner İl Başkanı olarak delegenin karşısına çıkacak.

Ak Parti İl başkanlığını belirlemek için sürdürülen görüşmelerde sona gelindi. Temayül yoklamasında gündeme gelen 14 isim arasından 4 isim Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Görüşmeye çağrılan 4 isim haricinde Nurettin Doğanay’da Erdoğan’la görüştü. Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi.

İşte AK Parti Bolu İl Başkanı adayı;
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temayül yoklamasında isimleri ön plana çıkan 4 ismi çağırmıştı. Bir süredir Nurettin Doğanay’dan boşalan AK Parti İl Başkanlığına getirilecek ismi belirlemek için yürütülen çalışmalar son aşamasına geldi.
Yapılan görüşmeler sonrası ismi gündeme gelen 14 isim üzerinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Merkezi, AK Parti İl Başkanlığı için 4 isim üzerinde karar kılınmıştı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığı için belirlenen Burak Balaban, Abdullah Uzun, Suat Güner ve Cüneyt Koparan, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü.

İstanbul’da yapılan görüşmeler sonucunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kararını verdi. Görüşmeden AK Parti Bolu İl Başkanı adayı olarak Suat Güner ismi çıktı. 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan kongrede Suat Güner tek aday olacak.

Abdullah Uzun, Burak Balaban, Cüneyt Koparan ve Suat Güner arasında yapılan mulakatta Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu İl Başkanı olarak Suat Güner’ de karar kıldı.
24 Şubat'ta, 17 Temmuz Spor Salonunda yapılacak olan kongreye Suat Güner'in başkanlığında tek listeyle gidilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.