Başkan, kaç puan verdi?

EĞİTİM 21.01.2020 - 16:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2633+ kez okundu.
 

Başkan, kaç puan verdi?

"Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona eren program bitiminde konuşan Başkan Allar; "Dereceye giren, giremeyen hünerli öğrencilerimizi ise tebrik ediyor, başarılar diliyorum," dedi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği yarışmada jüri üyesi olarak öğrencilere not verdi. Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ”Altın Bıçak Esentepe” isimli 2.Geleneksel Yemek Yarışmasında, birbirinden hünerli öğrencilerin özenle hazırladığı tabaklar jüri heyeti tarafından puanlandı. Jüri heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonrası; 1. Ali Eren Köksalan ve Özlem Tavukcu 2.Yusuf Dinç ve Adem Özdemir 3.Furkan Ataman Alkan ve Harun Türkmen ikili grupları şeklinde sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere madalya takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona eren program bitiminde konuşan Başkan Allar; "Dereceye giren, giremeyen hünerli öğrencilerimizi ise tebrik ediyor, başarılar diliyorum," dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yarışma sonrası yaptığı açıklamada; “Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu ”Altın Bıçak Esentepe” isimli 2.Geleneksel Yemek Yarışmasına jüri üyesi olarak katıldık. Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren, giremeyen hünerli öğrencilerimizi ise tebrik ediyor, başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.
"Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona eren program bitiminde konuşan Başkan Allar; "Dereceye giren, giremeyen hünerli öğrencilerimizi ise tebrik ediyor, başarılar diliyorum," dedi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği yarışmada jüri üyesi olarak öğrencilere not verdi.

Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ”Altın Bıçak Esentepe” isimli 2.Geleneksel Yemek Yarışmasında, birbirinden hünerli öğrencilerin özenle hazırladığı tabaklar jüri heyeti tarafından puanlandı. Jüri heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonrası; 1. Ali Eren Köksalan ve Özlem Tavukcu 2.Yusuf Dinç ve Adem Özdemir 3.Furkan Ataman Alkan ve Harun Türkmen ikili grupları şeklinde sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere madalya takdim edildi.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona eren program bitiminde konuşan Başkan Allar; "Dereceye giren, giremeyen hünerli öğrencilerimizi ise tebrik ediyor, başarılar diliyorum," dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yarışma sonrası yaptığı açıklamada; “Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu ”Altın Bıçak Esentepe” isimli 2.Geleneksel Yemek Yarışmasına jüri üyesi olarak katıldık. Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren, giremeyen hünerli öğrencilerimizi ise tebrik ediyor, başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.