Başkan Çetin; 'Bir an önce bu illetten...'

YAŞAM 23.05.2020 - 21:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2425+ kez okundu.
 

Başkan Çetin; 'Bir an önce bu illetten...'

"​AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Geredeli hemşehrilerinin Ramazan bayramını kutlayarak; 'Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur,' dedi.
Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir. Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve tüm Geredeli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bir an önce bu virüs illetinden kurtularak daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Yüce Yaradandan temenni ediyorum. AK Parti Gerede İlçe Başkanı Avukat İsmail ÇETiN
"​AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Geredeli hemşehrilerinin Ramazan bayramını kutlayarak; 'Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur,' dedi.

Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir.

Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir.

Milletimizin köklü tarihinden ve zengin kültüründen aldığı bu değerlere sahip çıkarak geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin ve tüm Geredeli hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bir an önce bu virüs illetinden kurtularak daha nice mutlu ve sağlıklı bayramlara hep birlikte ulaşmayı Yüce Yaradandan temenni ediyorum.


AK Parti Gerede İlçe Başkanı

Avukat İsmail ÇETiN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.