Başkan Allar, oranın da başkanlığını yaptı

EKONOMİ 03.06.2021 - 13:14, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1642+ kez okundu.
 

Başkan Allar, oranın da başkanlığını yaptı

"Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın Başkanlığında Mayıs ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın Başkanlığını yaptığı Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Bolu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Mayıs ayı Meclis Toplantısında; Yapılan Encümen Üye seçimi sonrası; Recayi Çağlar, Turhan Bulut, Emin Tekemen, Mudurnu Belediye Başkanı ve Hamza Efe Encümen Üyeliklerine seçildiler. ​Bolu Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri katıldı. Yapılan Plan Bütçe Komisyonu Üye seçimi sonrası ise; Seben Belediye Başkanı, Şahin Serin ve Hasan Ekici Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçilen isimler oldu. Bolu merkez ilçeye bağlı Müstakimler Köyü sınırlarındaki söz konusu alanda II. Sınıf Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımına başlanabilmesi için uygulama projesinin İLBANK tarafından revize edilerek, yapım ihalesine ilişkin talep BEKAB tarafından yapıldı ve İLBANK tarafından proje ihalesi gerçekleştirildi.  100 hibe kapsamında ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından işin yapım ihalesi gerçekleştirilecek. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Mustafa Allar; “Başkanlığını yaptığım; Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Almış olduğumuz kararların; Bolumuza, tüm İlçelerimize ve beldelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Meclis toplantımıza katılım sağlayan; Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize ve BEKAB Sekreteri ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
"Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın Başkanlığında Mayıs ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın Başkanlığını yaptığı Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Bolu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Mayıs ayı Meclis Toplantısında; Yapılan Encümen Üye seçimi sonrası; Recayi Çağlar, Turhan Bulut, Emin Tekemen, Mudurnu Belediye Başkanı ve Hamza Efe Encümen Üyeliklerine seçildiler.

​Bolu Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri katıldı.

Yapılan Plan Bütçe Komisyonu Üye seçimi sonrası ise; Seben Belediye Başkanı, Şahin Serin ve Hasan Ekici Plan Bütçe Komisyonu Üyeliklerine seçilen isimler oldu.

Bolu merkez ilçeye bağlı Müstakimler Köyü sınırlarındaki söz konusu alanda II. Sınıf Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımına başlanabilmesi için uygulama projesinin İLBANK tarafından revize edilerek, yapım ihalesine ilişkin talep BEKAB tarafından yapıldı ve İLBANK tarafından proje ihalesi gerçekleştirildi.  100 hibe kapsamında ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından işin yapım ihalesi gerçekleştirilecek.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Mustafa Allar; “Başkanlığını yaptığım; Bolu İli Katı Atık Bertaraf Tesisleri Kurma ve İşletme Birliği (BEKAB) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Almış olduğumuz kararların; Bolumuza, tüm İlçelerimize ve beldelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Meclis toplantımıza katılım sağlayan; Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize ve BEKAB Sekreteri ve Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.