Bakan, Başkan'a teşekkür belgesi gönderdi!

YAŞAM 22.09.2021 - 13:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2353+ kez okundu.
 

Bakan, Başkan'a teşekkür belgesi gönderdi!

"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı Karadeniz’de yaşanan sel afetinde gösterdiği fedakârca çalışmalardan ötürü takdir gören Gerede Belediyesi’ne teşekkür belgesi gönderdi."
Batı Karadeniz’de yaşanan sel afetinde gösterdiği çalışmalardan ötürü takdir gören Gerede Belediyesi’ni tebrik eden Bakan Soylu, Gerede Belediyesi’ne teşekkür belgesi gönderdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı gönderilen teşekkür belgesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Ülke genelinde yaşanan afetler yüreğimizi dağladı. Afet bölgesinde Gerede Belediyesi olarak personelimiz ve araçlarımız ile elimizden gelen her şeyi yapmaya özen gösterdik, bundan sonrada her zaman yapmaya hazır olduğumuzu belirtirim. Şahsım olarak ta afet bölgesinde bulundum ve yaşanan afetin boyutuna ve ekiplerin çalışmasına bizzat şahit oldum. Personelime de göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim her türlü afetten cennet ülkemizi muhafaza buyursun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya İlçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Bakan Soylu tarafından kaleme alınan ve Gerede Belediyesi’ne gönderilen teşekkür belgesinde: “Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğünüz çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğunuz maddi-manevi destekle ‘’Ben de varım!’’ dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle.” ifadelerine yer verildi
"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı Karadeniz’de yaşanan sel afetinde gösterdiği fedakârca çalışmalardan ötürü takdir gören Gerede Belediyesi’ne teşekkür belgesi gönderdi."

Batı Karadeniz’de yaşanan sel afetinde gösterdiği çalışmalardan ötürü takdir gören Gerede Belediyesi’ni tebrik eden Bakan Soylu, Gerede Belediyesi’ne teşekkür belgesi gönderdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı gönderilen teşekkür belgesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Ülke genelinde yaşanan afetler yüreğimizi dağladı. Afet bölgesinde Gerede Belediyesi olarak personelimiz ve araçlarımız ile elimizden gelen her şeyi yapmaya özen gösterdik, bundan sonrada her zaman yapmaya hazır olduğumuzu belirtirim. Şahsım olarak ta afet bölgesinde bulundum ve yaşanan afetin boyutuna ve ekiplerin çalışmasına bizzat şahit oldum. Personelime de göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim her türlü afetten cennet ülkemizi muhafaza buyursun. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya İlçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bakan Soylu tarafından kaleme alınan ve Gerede Belediyesi’ne gönderilen teşekkür belgesinde: “Batı Karadeniz’de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğünüz çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğunuz maddi-manevi destekle ‘’Ben de varım!’’ dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle.” ifadelerine yer verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.