Araçlar birbirine girdi!

ASAYİŞ 31.10.2016 - 13:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1857+ kez okundu.
 

Araçlar birbirine girdi!

TEM Otoyolu'nun Yeniçağa istikametinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.
Bolu TEM otoyolunda  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu'nun Yeniçağa istikametinde meydana geldi. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ankara istikametine giden 10 otomobil, 1 TIR ve 1 kamyonun karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada araçlarda bulunan 10 kişi 112 acil servis ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Gerede’de bulunan hastanelerde tedavi altına alındı.  Araçlardan birinde bulunan sürücü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polis ekipleri araçları kaldırmak için uzun süre uğraş verdi. Ulaşım uzun süre tek şeritten sağlanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
TEM Otoyolu'nun Yeniçağa istikametinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Bolu TEM otoyolunda  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu'nun Yeniçağa istikametinde meydana geldi.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ankara istikametine giden 10 otomobil, 1 TIR ve 1 kamyonun karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kazada araçlarda bulunan 10 kişi 112 acil servis ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve Gerede’de bulunan hastanelerde tedavi altına alındı.  Araçlardan birinde bulunan sürücü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Polis ekipleri araçları kaldırmak için uzun süre uğraş verdi. Ulaşım uzun süre tek şeritten sağlanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.