Anız yangını tarlayı küle çevirdi!

YAŞAM 14.09.2021 - 15:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2943+ kez okundu.
 

Anız yangını tarlayı küle çevirdi!

"Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan anız yangınında yaklaşık 3 dönümlük alan küle döndü"
Kurucaköy köyünde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ot yangını meydana geldi. Yaklaşık 3 dönümlük alan küle döndü. Dörtdivan merkeze bağlı köylerinden olan Kurucaköy köyünde bir tarlada nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü anız yangını meydana geldi. Alevleri gören köy sakinleri durumu Dörtdivan Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler alevler daha fazla yeri yakmadan facianın önüne geçti. Yaklaşık 3 dönümlük alan zarar görürken, alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaptı.
"Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan anız yangınında yaklaşık 3 dönümlük alan küle döndü"

Kurucaköy köyünde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü ot yangını meydana geldi. Yaklaşık 3 dönümlük alan küle döndü.

Dörtdivan merkeze bağlı köylerinden olan Kurucaköy köyünde bir tarlada nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü anız yangını meydana geldi.

Alevleri gören köy sakinleri durumu Dörtdivan Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler alevler daha fazla yeri yakmadan facianın önüne geçti.

Yaklaşık 3 dönümlük alan zarar görürken, alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.