Alioğlu ailesinin acı günü

YAŞAM 24.06.2021 - 13:10, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2385+ kez okundu.
 

Alioğlu ailesinin acı günü

"Gerede Belediyesi eski başkanlarından Halil Alioğlu’nun oğlu Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu vefat etti."
Gerede eski belediye başkanlarından ve kimi kesimlerde “efsane başkan” olarakta anılan Halil Alioğlu'nun hukukçu oğlu Ersan Alioğlu, dün vefat etti. Önceki dönem Gerede Belediye Başkanlığı yapan Alioğlu’nun oğlu Ersan Alioğlu hayata gözlerini yumdu. 1984 ve 1999 yılları arasında Gerede Belediye Başkanlığı yapmış ve şuanda Nova Orman ürünleri A.Ş.’nin yönetim kurulu üyesi Halil Alioğlu’nun oğlu Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu hayata gözlerini yumdu. İstanbul’da hukuk bürosu bulunan ve İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Alioğlu’nun genç yaşta vefatı ilçede üzüntüyle karşılandı. Alioğlu ailesine birçok siyasi parti ve kurumlardan başsağlığı mesajları geldi. Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu’nun cenazesi 24 Haziran Perşembe günü (bugün) saat 11.30’da Kitirler Mahallesindeki Apartmanının önünde kılınan cenaze namazından sonra çok sayıda katılımcı ile Gerede Şehir Mezarlığına defnedildi. mercanmedya olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
"Gerede Belediyesi eski başkanlarından Halil Alioğlu’nun oğlu Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu vefat etti."

Gerede eski belediye başkanlarından ve kimi kesimlerde “efsane başkan” olarakta anılan Halil Alioğlu'nun hukukçu oğlu Ersan Alioğlu, dün vefat etti.

Önceki dönem Gerede Belediye Başkanlığı yapan Alioğlu’nun oğlu Ersan Alioğlu hayata gözlerini yumdu. 1984 ve 1999 yılları arasında Gerede Belediye Başkanlığı yapmış ve şuanda Nova Orman ürünleri A.Ş.’nin yönetim kurulu üyesi Halil Alioğlu’nun oğlu Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu hayata gözlerini yumdu. İstanbul’da hukuk bürosu bulunan ve İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Alioğlu’nun genç yaşta vefatı ilçede üzüntüyle karşılandı. Alioğlu ailesine birçok siyasi parti ve kurumlardan başsağlığı mesajları geldi.

Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu’nun cenazesi 24 Haziran Perşembe günü (bugün) saat 11.30’da Kitirler Mahallesindeki Apartmanının önünde kılınan cenaze namazından sonra çok sayıda katılımcı ile Gerede Şehir Mezarlığına defnedildi.

mercanmedya olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.