Ahşap ev alev alev yandı

YAŞAM 12.08.2021 - 13:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2004+ kez okundu.
 

Ahşap ev alev alev yandı

"Dörtdivan'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangından alev alev yanan ahşap ev kül oldu."
Dörtdivan'da çıkan yangında ahşap bir ev kül oldu. Yangın, Dörtdivan'a bağlı Yalacık köyünde çıktı. Edinilen bilgiye göre, Bayram Yılgın’a ait ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında evden yükselen alevleri gören köylülerin durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Dörtdivan ve Yeniçağa itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ahşap evin bitişiğindeki diğer evlere sıçramadan yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yılgın ailesinin yaşamadığı öğrenilen ahşap tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.
"Dörtdivan'da henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangından alev alev yanan ahşap ev kül oldu."

Dörtdivan'da çıkan yangında ahşap bir ev kül oldu. Yangın, Dörtdivan'a bağlı Yalacık köyünde çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Bayram Yılgın’a ait ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında evden yükselen alevleri gören köylülerin durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Dörtdivan ve Yeniçağa itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın ahşap evin bitişiğindeki diğer evlere sıçramadan yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Yılgın ailesinin yaşamadığı öğrenilen ahşap tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.