Emekli oldu..

05.10.2016 - 09:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2258+ kez okundu.
 

Emekli oldu..

Bolu eski valilerinden Ahmet Zahteroğulları emekli oldu.
FETÖ/PDY kapsamında görevinden uzaklaştırılan ve bir dönem Bolu Valisi olarak görev yapan Ahmet Zahteroğulları emekliye ayrıldı. Bolu Valisi iken merkeze alınan Ahmet Zahteroğulları, geçtiğimiz ay FETÖ/PDY kapsamında alınan bir kararnameyle açığa alınmıştı. Olay’ın haberine göre Zahteroğulları, emekliliğini tamamladığı gerekçesiyle İçişleri Bakanlığına dilekçe vererek emekliliğini talep etti. Yapılan inceleme sonrası Vali Ahmet Zahteroğulları’nın talibi kabul edilerek emekliye ayrıldığı öğrenildi.
Bolu eski valilerinden Ahmet Zahteroğulları emekli oldu.

FETÖ/PDY kapsamında görevinden uzaklaştırılan ve bir dönem Bolu Valisi olarak görev yapan Ahmet Zahteroğulları emekliye ayrıldı.

Bolu Valisi iken merkeze alınan Ahmet Zahteroğulları, geçtiğimiz ay FETÖ/PDY kapsamında alınan bir kararnameyle açığa alınmıştı.

Olay’ın haberine göre Zahteroğulları, emekliliğini tamamladığı gerekçesiyle İçişleri Bakanlığına dilekçe vererek emekliliğini talep etti. Yapılan inceleme sonrası Vali Ahmet Zahteroğulları’nın talibi kabul edilerek emekliye ayrıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.