Her hafta 150 öğrenci geliyor

EĞİTİM 17.04.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2853+ kez okundu.
 

Her hafta 150 öğrenci geliyor

"​Haftalık 150 öğrenciyi misafir eden Ramazan Dede Bilgievinin bu haftaki konukları S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve S.M.Dayıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri oldu."
Geredeli öğrencilerin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, deyim yerindeyse bilgi saçmaya devam ediyor. Gerede Belediyesi bünyesinde kurulan Ramazan Dede Bilgievi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Haftalık yüz 50 öğrenciyi misafir eden Ramazan Dede Bilgievinin bu haftaki konukları S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve S.M.Dayıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri oldu. Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi’nde başlatılan ‘’Bilgievini tanıyorum, kitabımı okuyorum‘’ projesi kapsamında geçtiğimiz haftaiçi S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve S.M.Dayıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Bilgievini ziyaret ettiler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bilgievine ziyarete gelen öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Bilgievimizin nimetlerinden bütün öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bilgievimiz yıllardır devam eden güvenli internet, eğitim ve kütüphane hizmetlerinin daha çok tanınması, arttırılması ve eğitime verdiğimiz önemden dolayı bu projeyi hayata geçirdik. Bilgievimiz Milli Eğitimimizin tekrarlayıcı unsurudur. Ödevlerin yapıldığı, internetin güvenli ortamda kullanıldığı ve bol bol kitap okunulan bir yerdir. Aynı zaman da Bilgievimiz Herkes İçin Kütüphane programı kapsamında çalışmalar yapıyor. Amacımız iyi insan yetiştirmek. Ülkesine ve Milletine faydalı olsun. Öğrenirken eğitimi de eksik kalmasın. Projeyi geliştiren ve uygulayan Bilgievimiz Müdürümüz, ekibine ve katılım sağlayan Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Dayıoğlu Ortaokulu Müdürü İsmail Doğangür ise yaptığı konuşmada, ”Bilgievi Gerede’miz için gerçekten önemli bir hizmet çocuklarımızın okul haricinde gidebileceği güvenli yerlerden bir tanesi, burada bize ve öğrencilerimize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar ve Bilgievi personeline çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı
"​Haftalık 150 öğrenciyi misafir eden Ramazan Dede Bilgievinin bu haftaki konukları S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve S.M.Dayıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri oldu."

Geredeli öğrencilerin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, deyim yerindeyse bilgi saçmaya devam ediyor. Gerede Belediyesi bünyesinde kurulan Ramazan Dede Bilgievi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Haftalık yüz 50 öğrenciyi misafir eden Ramazan Dede Bilgievinin bu haftaki konukları S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve S.M.Dayıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri oldu.

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi’nde başlatılan ‘’Bilgievini tanıyorum, kitabımı okuyorum‘’ projesi kapsamında geçtiğimiz haftaiçi S.M.Dayıoğlu Ortaokulu ve S.M.Dayıoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Bilgievini ziyaret ettiler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bilgievine ziyarete gelen öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Bilgievimizin nimetlerinden bütün öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bilgievimiz yıllardır devam eden güvenli internet, eğitim ve kütüphane hizmetlerinin daha çok tanınması, arttırılması ve eğitime verdiğimiz önemden dolayı bu projeyi hayata geçirdik. Bilgievimiz Milli Eğitimimizin tekrarlayıcı unsurudur. Ödevlerin yapıldığı, internetin güvenli ortamda kullanıldığı ve bol bol kitap okunulan bir yerdir. Aynı zaman da Bilgievimiz Herkes İçin Kütüphane programı kapsamında çalışmalar yapıyor. Amacımız iyi insan yetiştirmek. Ülkesine ve Milletine faydalı olsun. Öğrenirken eğitimi de eksik kalmasın. Projeyi geliştiren ve uygulayan Bilgievimiz Müdürümüz, ekibine ve katılım sağlayan Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Dayıoğlu Ortaokulu Müdürü İsmail Doğangür ise yaptığı konuşmada, ”Bilgievi Gerede’miz için gerçekten önemli bir hizmet çocuklarımızın okul haricinde gidebileceği güvenli yerlerden bir tanesi, burada bize ve öğrencilerimize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Allar ve Bilgievi personeline çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.