'Beline fazla yüklenme!'

YAŞAM 26.02.2018 - 13:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2611+ kez okundu.
 

'Beline fazla yüklenme!'

​"Hastaneye kaldırılan Ramazan Çelik'e doktor; "Beline fazla yüklenme diyerek" beli güçlendirecek hareketler önerdi."
Geredeli hemşehrimiz Ramazan Çelik, hayranlarını üzecek bir haberle geldi. Kimi kesimlerde "Gerede'nin kültür elçisi" olarak anılan ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı. “Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı “Boluluyum Bolulu” Türküsü ile de, Bolu’nun tanıtımında büyük rol oynadı. Ülke genelinde tanınan Ramazan Çelik, Bolu'da; Op. Dr. Yüksel Navruz’a gelerek muayene oldu. ‘‘Boluluyum Bolulu’’ şarkısıyla şöhreti yakalayan ve sahnede belden kıvrak oyunlar oynadığı için yıllardır bel ağrısı çeken Ramazan Çelik, Özel Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz’a gelerek muayene oldu. Ünlü sanatçıya bel ve karın kaslarını güçlendirme egzersizleri ile bel sağlığı eğitimi verildi. Yıllardır bel ağrısı çeken Geredeli ünlü şarkıcı Ramazan Çelik, rutin kontrolleri için Özel Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz’a gelerek belindeki fıtıkların son durumu hakkında bilgi aldı. Belindeki fıtıklarının ameliyat seviyesinde olmadığını öğrenen ünlü şarkıcıya doktoru kilosunu kontrol altında tuttuğu ve işi gereği kıvrak oyunlar oynamasının bir çeşit spor olması nedeniyle bel fıtığının ilerlemediği bilgisini verdi.
​"Hastaneye kaldırılan Ramazan Çelik'e doktor; "Beline fazla yüklenme diyerek" beli güçlendirecek hareketler önerdi."

Geredeli hemşehrimiz Ramazan Çelik, hayranlarını üzecek bir haberle geldi. Kimi kesimlerde "Gerede'nin kültür elçisi" olarak anılan ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı.

“Türkiye’yi oynatan adam” olarak tanınan Ramazan Çelik, ülke geneline yaydığı “Boluluyum Bolulu” Türküsü ile de, Bolu’nun tanıtımında büyük rol oynadı.

Ülke genelinde tanınan Ramazan Çelik, Bolu'da; Op. Dr. Yüksel Navruz’a gelerek muayene oldu.

‘‘Boluluyum Bolulu’’ şarkısıyla şöhreti yakalayan ve sahnede belden kıvrak oyunlar oynadığı için yıllardır bel ağrısı çeken Ramazan Çelik, Özel Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz’a gelerek muayene oldu. Ünlü sanatçıya bel ve karın kaslarını güçlendirme egzersizleri ile bel sağlığı eğitimi verildi.

Yıllardır bel ağrısı çeken Geredeli ünlü şarkıcı Ramazan Çelik, rutin kontrolleri için Özel Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz’a gelerek belindeki fıtıkların son durumu hakkında bilgi aldı.

Belindeki fıtıklarının ameliyat seviyesinde olmadığını öğrenen ünlü şarkıcıya doktoru kilosunu kontrol altında tuttuğu ve işi gereği kıvrak oyunlar oynamasının bir çeşit spor olması nedeniyle bel fıtığının ilerlemediği bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.