Yılmaz, Başkan Allar'a teşekkür etti

EĞİTİM 02.05.2018 - 16:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2084+ kez okundu.
 

Yılmaz, Başkan Allar'a teşekkür etti

"Gerede Belediyesi bünyesinde bulunan Ramazan Dede Bilgievi’ni ziyaret eden Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında önemli katkıları olan Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür etti."
Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz; Çevikoğlu İlkokulu ve Esentepe Orta Okulunun Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediği kermese katılmak üzere Gerede’ye geldi: Gerede Belediyesi bünyesinde bulunan Ramazan Dede Bilgievi’ni de ziyaret eden Yılmaz, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında önemli katkıları olan Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür etti. Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve daire amirlerinin de bulunduğu ziyarette Bilgievi Müdürü Baki Sungur ve Bilgievi öğretmenleri yapılan çalışmalar hakkında HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’a yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaret nedeniyle Yılmaz'a teşekkür eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sayın Başkanım; ücretsiz olarak burada donanımlı branş öğretmenlerimizle öğrencilerimize dersler ve kurslar veriyoruz. İngilizce ve matematik kursları açıyoruz.  Eğitime olan desteklerimizle çocuklarımızın geleceğine dair katkılarda bulunuyoruz. Kitap okumalarını teşvik ediyoruz. Güvenli internet kullanımı sağlıyoruz. Velilerimize dönük programlar yapıyoruz. Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle beraber burada yetişkinlere yönelik ahşap boyama, deri tasarım kursları binamızda gerçekleştiriliyor. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız” diye konuştu. HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz da öğrencilere verilen katkılardan, özellikle güvenli internet kullanımı ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılması projesinin çok güzel ve özel olduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Mustafa Allar’a  ve Bilgievi öğretmenlerine teşekkür etti.
"Gerede Belediyesi bünyesinde bulunan Ramazan Dede Bilgievi’ni ziyaret eden Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında önemli katkıları olan Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür etti."

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz; Çevikoğlu İlkokulu ve Esentepe Orta Okulunun Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediği kermese katılmak üzere Gerede’ye geldi:

Gerede Belediyesi bünyesinde bulunan Ramazan Dede Bilgievi’ni de ziyaret eden Yılmaz, kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında önemli katkıları olan Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve daire amirlerinin de bulunduğu ziyarette Bilgievi Müdürü Baki Sungur ve Bilgievi öğretmenleri yapılan çalışmalar hakkında HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’a yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ziyaret nedeniyle Yılmaz'a teşekkür eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Sayın Başkanım; ücretsiz olarak burada donanımlı branş öğretmenlerimizle öğrencilerimize dersler ve kurslar veriyoruz. İngilizce ve matematik kursları açıyoruz.  Eğitime olan desteklerimizle çocuklarımızın geleceğine dair katkılarda bulunuyoruz. Kitap okumalarını teşvik ediyoruz. Güvenli internet kullanımı sağlıyoruz. Velilerimize dönük programlar yapıyoruz. Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzle beraber burada yetişkinlere yönelik ahşap boyama, deri tasarım kursları binamızda gerçekleştiriliyor. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız” diye konuştu.

HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz da öğrencilere verilen katkılardan, özellikle güvenli internet kullanımı ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılması projesinin çok güzel ve özel olduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Mustafa Allar’a  ve Bilgievi öğretmenlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.